Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer uriaş pentru Rapid. Fostul coleg al lui Mbappe vine în Giuleşti. Starul de clasă mondială cu opt trofee, aşteptat să rupă plasele în Liga I

Un nou transfer uriaş pentru Rapid. Fostul coleg al lui Mbappe vine în Giuleşti. Starul de clasă mondială cu opt trofee, aşteptat să rupă plasele în Liga Igalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a revenit în Liga I, după o pauză de şase ani, iar acum clubul giuleştean are planuri mari pentru noul sezon. Oficialii nou promovatei pregătesc un nou transfer spectaculos.

Şapte transferuri a reuşit Rapid în această vară, toate extrem de spectaculoase, însă oficialii giuleştenilor pregătesc o nouă lovitură importantă în actuala perioadă de mercato. După ce şi-a întărit defensiva şi mijlocul prin venirile unor jucători cu mare experienţă, printre care Săpunaru, Morais, Grigore sau Crepulja, nou promovata negociază intens pentru aducerea unui atacant trecut pe la cluburi importante din fotbalul european.

Conform site-ului 1923.ro, oficialii Rapidului negociază cu Lacina Traore. Atacantul ivorian a ajuns la 31 de ani şi este liber de contract, după despărţirea de Bandirmaspor, din luna februarie, astfel că giuleştenii au şanse mari să-l convingă pe Traore să revină în Liga I. 

Un nou MEGA-transfer după Săpunaru. Rapid dă marea lovitură şi aduce un star de clasă mondială, fost coleg cu Mbappe. Are opt trofee în carieră

Cu ultimul meci oficial jucat în luna februarie, atacantul se poate lăuda cu un CV cu adevărat impresionat. Fotbalistul ivorian are 4 goluri marcate în cele 13 meciuri jucate pentru naţionala Coastei de Fildeş, iar în trecut a evoluat la cluburi importante din fotbalul european, precum AS Monaco, Everton, ŢSKA Moscova sau Sporting Gijon. Traore s-a remarcat chiar în Liga I, când, în 2008, a fost adus de CFR Cluj din ţara sa natală, de la Stade d'Abidjan.

Opt trofee are Lacina Traore în palmares: două titluri de campion în Liga I, trei Cupe şi două Supercupe ale României, dar şi Cupa Africii, câştigată alături de reprezentativa Coastei de Fildeş, în 2015.

Rapid continuă transferurile

Daniel Niculae, preşedintele giuleştenilor, a anunţat că Rapid urmăreşte să-şi mai întărească lotul şi cu alte transferuri în această vară.

"A fost o perioadă destul de lungă de negocieri, asta nu înseamnă că nu am vorbit cu foarte mulţi jucători. Mai sunt câteva nume, dar perioada e deschisă pana la inceputul lui septembrie. Chiar dacă ideal era să ne definitivăm lotul la începutul pregătirii, din păcate, nu se poate în fotbalul modern", a spus Daniel Niculae.

Până acum, Rapid i-a transferat pe Claudiu Belu, Alexandru Albu, Nicolae Carnat, Ljuban Crepulja, Jr. Morais, Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: monaco 

viewscnt
Articole similare