Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN dat de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a pus banii pe masă şi a dat marea lovitură. Suma impresionantă plătită pe o nouă achiziţie

Un nou TUN dat de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a pus banii pe masă şi a dat marea lovitură. Suma impresionantă plătită pe o nouă achiziţiegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un parcurs foarte bun în Liga I, iar acum Gigi Becali pregăteşte perioada de transferuri din iarnă.

FCSB n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi de atunci s-au aflat nume importante pe banca tehnică a echipei, roş-albaştrii n-au reuşit să mai câştige lupta pentru titlu şi au cedat, rând pe rând, în faţa Astrei Giurgiu, în faţa Viitorului şi în faţa CFR-ului, campioana ultimelor patru sezoane.

Pentru ca echipa sa să câştige campionatul în Liga I, Gigi Becali este pregătit să investească serios în această iarnă şi a demarat deja negocierile pentru trei jucători de mare perspectivă din fotbalul românesc: Valentin Ţicu, David Miculescu şi Ronaldo Deaconu.

Însă, pe lângă investiţiile pe care se pregăteşte să le facă în fotbal, latifundiarul din Pipera continuă să bage bani şi în alte domenii. Astfel, conform ciao.ro, Gigi Becali a cumpărat, într-o localitate din Bucovina, o pensiune şi o biserică. Investiţia făcută de patronul FCSB-ului este de 180 de mii de euro.

Momentan, Gigi Becali nu a luat o decizie în privinţa pensiunii, unde stau acum măicuţele care se ocupă de biserica achiziţionată la pachet de patronul roş-albaştrilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare