Experiențe împreună.
You are here:

Un nou TUN dat de Hagi pe piaţa transferurilor. Jucătorul dorit insistent de Real Madrid a semnat

Un nou TUN dat de Hagi pe piaţa transferurilor. Jucătorul dorit insistent de Real Madrid a semnat

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a anunţat, vineri, transferul fotbalistului spaniol Victor Fernandez (22 de ani), ultima dată legitimat la Newcastle United, din postura de jucător liber de contract.

Victor Fernandez a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti spanioli ai generaţiei sale. Pe vremea când evolua la juniorii formaţiei din ligile inferioare, Cornella, ibericul era monitorizat de cele mai puternice formaţii din Spania. După cum chiar el recunoaşte într-un interviu, ar fi putut ajunge la Espanyol Barcelona sau la Real Madrid, însă a ales să plece în Anglia şi să semneze cu Newcastle United. Se întâmpla în anul 2016, pe vremea când avea doar 18 ani.

Victor Fernandez a stat patru ani pe St. James Park, timp în care a fost măcinat de accidentări, având puţine oportunităţi să-şi demonstreze calităţile. Mijlocaşul stânga a evoluat la echipa secundă a clubului majoritatea timpului, în 37 de meciuri, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 3 assisturi. 

Oficiali celor de la Newcastele United au decis să nu-i mai prelungească înţelegerea ce expira în această vară, aşa că fotbalistul a fost obligat să-şi caute echipă. A avut mai multe oferte, însă a ales să vină în România, la Viitorul Constanţa.

"Au fost moment la Newcastle când eram cu capul în altă parte. Mi s-a oferit un vis şi nu m-am descurcat cum îmi doream. Cu toate acele accidentări, eram cu moralul la pământ. Mi-am pierdut încrederea în mine, în corpul meu. Nimic nu a mai funcţionat. Nu regret că am ajuns la Newcastle, fiindcă atunci când ţi se oferă o şansă nu ştii ce se poate întâmpla. Poate aş fi putut merge la Espanyol sau Real Madrid şi trei ani să nu joc deloc. Apoi să mă gândesc: << De ce nu m-am dus la Newcastle?>>. Trebuie să iei o deciziei şi să te ţii de ea. Chiar şi aşa, cred că am meritat mai mult decât o singură şansă", a declarat Victor Fernandez, într-un interviu acordat englezilor de la The Athletic.

viewscnt
Articole similare