Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN marca Reghecampf. Starul cu sute de meciuri în competiţiile de TOP din Europa semnează cu U Craiova

Un nou TUN marca Reghecampf. Starul cu sute de meciuri în competiţiile de TOP din Europa semnează cu U Craiovagalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, iar acum Mihai Rotaru pregăteşte alte lovituri importante pentru întărirea lotului echipei.

Laurenţiu Reghecampf a bifat o remiză şi o victorie în primele sale două meciuri disputate de la revenirea pe banca Universităţii Craiova. Acum, antrenorul i-a cerut lui Mihai Rotaru întărirea serioasă a lotului, iar oltenii sunt foarte aproape de a da o adevărată lovitură pentru Superligă.

Conform fanatik.ro, Jasmin Kurtic a negociat intens cu Universitatea Craiova şi a ajuns la un numitor comun, în cele din urmă, cu oficialii clubului. Astfel, experimentatul mijlocaş va ajunge în România în cursul zilei de luni pentru a semna un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Cu 289 de meciuri bifate în Serie A, mijlocaşul central în vârstă de 34 de ani este liber de contract acum, după despărţirea de Parma, din această vară.

Jasmin Kurtic are 83 de meciuri în naţionala Sloveniei, iar de-a lungul carierei a bifat zeci de meciuri în Conference League şi în Europa League. Fotbalistul de 34 de ani are un CV impresionant pentru Superligă, după ce a jucat pentru cluburi precum Fiorentina, Atalanta, Palermo, Sassuolo, Torino sau PAOK.

  • 1 milion de euro valorează Jasmin Kurtic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: craiovareghecampf 

viewscnt
Articole similare