Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou update al cotelor de piaţă pe transfermarkt. Joao Felix face parte din cei mai scumpi 11 jucători ai planetei

Un nou update al cotelor de piaţă pe transfermarkt. Joao Felix face parte din cei mai scumpi 11 jucători ai planetei
Comentarii

Transfermarkt a făcut update cu noile cote de piaţă ale jucătorilor din La Liga.

Cele mai mari upgrade-uri la cotele de piaţă, pentru jucătorii din La Liga

Primul jucător, care are şi cea mai mare creştere a valorii pe transfermarkt la acest update, este Joao Felix (21 de ani). Portughezul celor de la Atletico Madrid evoluează ca atacant la echipa lui Simeone şi este cotat la 100 de milioane de euro, cu 20 de milioane mai mult decât înainte. Felix are în sezonul curent, 7 goluri şi 3 assist-uri în cele 11 meciuri jucate pentru Atletico, în toate competiţiile. Atacantul portughez se află în primii 11 jucători cu valoarea de peste 100 milioane de euro.
 
Un alt jucător pe această listă este noul puşti “minune” al Barcelonei, Pedri (17 ani). Mijlocaşul spaniol a marcat 2 goluri în cele 11 partide jucate pentru Barca, în toate competiţiile. Pedri a primit o cotă de piaţă 30 milioane de euro, cu 15 milioane mai mult decât înainte.
 
Pau Torres (23 de ani) este fundaşul celor de la Villareal. Tânărul spaniol a avut evoluţi foarte bune în ultima perioadă şi a reuşit să marcheze chiar şi un gol în cele 11 meciuri jucate în toate competiţiile pentru Villareal. Cota sa de piaţă a crescut cu 10 milioane şi este de 40 milioane de euro.
 
Pe lista noilor update-uri cu sumele jucătorilor din La Liga, de pe transfermarkt, în creştere au mai fost şi Marcos Llorente, Angel Correa, Mario Hermoso, Sergi Roberto, Alex Remiro, Artiz Elustondo, Bono şi Yangel Herrera, toţi un upgrade de 5 milioane de euro.
 
În urma noilor modificări aduse de transfermarkt, există şi jucători care au scăzut în valoare, cei mai răsunători sunt:
 
Isco (28 de ani) de la Real Madrid, care a scăzut cu 10 milioane, iar actuala sa valoare este de 20 milioane de euro.
 
Kieran Trippier (30 de ani) de la Atletico Madrid, care are cota de piaţă de 20 milioane de euro, cu 8 milioane mai puţin.
 
Samuel Umtiti (27 de ani) de la Barcelona, care este evaluat la 12 milioane de euro, cu 8 milioane mai puţin decât înainte.

Afla mai multe despre: transfermarkt joao felix la liga 

viewscnt
Articole similare