Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou ”vârf” la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul: ”O să-l încercăm acolo”

Un nou ”vârf” la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul: ”O să-l încercăm acolo”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), continuă să fie nemulţumit de italianul Andrea Compagno (27 de ani) şi încearcă alte variante pentru postul de atacant.

Omul de afaceri a recunoscut că la următoarea partidă oficială îl va încerca pe Dorin Rotariu pe postul de atacant - cel mai probabil un ”vârf fals” - un post cu care fotbalistul nu este extrem de familiarizat.

  • Dorin Rotariu a sosit la FCSB în urmă cu două săptămâni, liber de contract.

Dorin Rotariu va juca atacant la FCSB

Dorin Rotariu a mai evoluat ”vârf fals” la Dinamo şi Astana, însă în prea puţine jocuri pentru a oferi o garanţie că va da cel mai bun randament. 

Cu toate acestea, Gigi Becali nu se teme de un nou eşec decizional, deoarece ar şi varianta de rezervă: dacă Rotariu dă chix, patronul celor de la FCSB îl va muta pe Alexandru Băluţă vârf, iar Dorin Rotariu va fi mutat în dreapta, locul unde se simte cel mai bine.

Avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu, să vedem dacă poate juca acolo. Eu vă spun gândurile mele. Că comentaţi voi sau cine comentează, e problema lor. Eu vă spun ce o să fac eu. Becali e pe primul loc. 

(n.r. - dacă există vreun atacant interesant în Superligă) N-am ce. Nu vreau decât un atacant. Spune-mi tu un atacant din Superligă. Dacă nu există, jucăm cu Băluţă. Să-l vedem pe Rotariu vârf, meciul următor. Dacă nu, se duce în dreapta şi Băluţă vârf până în iarnă, când luăm un atacant”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

 

Afla mai multe despre: gigi becalidorin rotariualexandru baluta 

viewscnt
Articole similare