Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume cu greutate pleacă de la Barcelona în această iarnă. A câştigat tot ce se putea cu formaţia de pe Camp Nou

Un nume cu greutate pleacă de la Barcelona în această iarnă. A câştigat tot ce se putea cu formaţia de pe Camp Nou

La Liga

Comentarii

După aproape 6 sezoane în tricoul blaugrana, croatul Ivan Rakitic este foarte aproape să părăsească Camp nou în acestă iarnă. S-a zvonit că ruptura se va produce vara trecută, însă un cumul de factori l-au blocat pe vicecampionul mondial.

De data aceasta, nimic nu-i mai stă în cale lui Ivan Rakitic, cel care îşi pregăteşte ieşirea de la Barcelona, alături de care a cucerit 4x Campionate ale Spaniei, 4x Cupe ale Spaniei,  2x Supercupe ale Spaniei, 1x UEFA Champions League, 1x Supercupa Europei şi 1x Campionatul Mondial al cluburilor.

În vara lui 2014, Barcelona plătea Sevillei 18 milioane de euro. Ajuns la 31 de ani, cota actual de piaţă este una dublă, 35 de milioane de euro. Oficialii Barcelonei speră să obţină o sumă care să se învârtă în jurul cotei jucătorului, dar nu ar zice nu şi unei oferte inferioare. Contractul lui Rakitic expiră în vara anului 2021, iar conducerea Barcelonei se gândeşte că este ultima şansă de a scoate o sumă frumoasă pe jucătorul croat. De asemenea, Rakitic ar urma să lase locul mai tinerilor De Jong şi Arthur, iar salariul său de 10 milioane de euro pe an nu este tocmai pe placul conducătorilor.

Mai multe cluburi din Europa şi-au exprimat interesul pentru Ivan Rakitic, însă cele mai insistente au fost Inter Milano şi Manchester United.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare