Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume de top din istoria recentă a FCSB îi critică pe Budescu şi Alibec: "Mi-e greu să cred că-i poţi transfera cu o asemenea atitudine"

Un nume de top din istoria recentă a FCSB îi critică pe Budescu şi Alibec: "Mi-e greu să cred că-i poţi transfera cu o asemenea atitudine"

FCSB

Comentarii

Sorin Paraschiv a vorbit la Telekom Sport despre actuala situaţie de la FCSB, club alături de care a obţinut cele mai mari performanţe din cariera de jucător.

Paraschiv a evoluat în tricoul roş-albastru în 160 de meciuri din Liga 1, cucerind trei titluri de campion şi două Supercupe ale României. A fost pe teren şi în cel mai bun sezon european din istoria recentă a clubului, 2005/06, când FCSB a ajuns până în semifinalele Cupei Uefa. 
 
"Steaua tot timpul cat a jucat in cupele europene a facut-o altfel decat in campionat. Tot timpul s-au mobilizat mult mai bine, drept dovada rezultatele. Steaua ne-a dat sperante la meciul cu Sporting, din tur, am avut dupa acel meci mari sperante ca vom fi din nou la masa bogatilor, nu a fost sa fie la meciul retur.
 
Nici nu poti sa ii pedepsesti asa cum cere toata lumea, pentru ca sunt jucatori buni, pe care, maine-poimaine, ii poti transfera. Mi-e greu sa cred ca ii poti transfera cu o asemenea atitudine insa, dar iti asumi cand faci astfel de transferuri" - a spus Sorin Paraschiv la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: denis alibecconstantin budescufcsbsorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare