Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume greu din fotbalul românesc îl pune la zid pe Mirel Rădoi: "Să fie selecţioner? Nu a realizat nicio performanţă!"

Un nume greu din fotbalul românesc îl pune la zid pe Mirel Rădoi: "Să fie selecţioner? Nu a realizat nicio performanţă!"

Echipa națională

Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep, nu crede că Mirel Rădoi are experienţa necesară pentru a-l înlocui pe Cosmin Contra în funcţia de selecţioner al primei reprezentative.

Şumudică este de părere că Mirel Rădoi - omul care a dus naţionala U21 până în semifinalele Europeanului din Italia şi San Marino - trebuie să îşi demonstreze calităţile de antrenor şi la nivel de club.

"Rădoi nu are decât experienţa acestui U21, să fim corecţi. La echipe de club nu a realizat nicio performanţă. La echipele naţionale peste tot sunt antrenori mai cu experienţă şi antrenori cu o anumită vârstă", a declarat Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Tehnicianul lui Gaziantep a vorbit şi despre posibilitatea de a prelua el naţionala. "Probabil să refuze toată lumea şi să îl ia în calcul şi pe Şumudică

"(n.r. - Întrebat dacă ar fi de acord să vină la echipa naţională cu obiectivul de a-i califica pe tricolori la Euro 2020, prin baraj) Niciodată! Oi fi jucat eu la ruletă acum câţiva ani, acum 10-12 ani, dar asta e ca şi cum te duci şi pui roşie neagră. Nu ştiu dacă există vreun antrenor care să accepte acest lucru. Probabil cei care nu au serviciu în momentul de faţă", a mai spus Şumudică.

Mirel Rădoi a vorbit despre preluarea naţionalei, înaintea meciului cu Spania

Parcursul bun al lui Rădoi la cârma naţionalei U21 i-a încântat pe oficialii FRF, care îl iau în considerare pentru postul de selecţioner. Dacă în trecut Rădoi a declarat că nu este încă pregătit pentru un asemenea job, discursul selecţionerul pare a se fi schimbat puţin.

”E greu în momentul de faţă să discutăm despre lucrurile astea, eu sunt aici, avem un meci foarte greu cu Spania, nu vreau ca gândurile mele să zboare acolo. Am fost lângă Răzvan Burleanu la meciul cu Suedia, dar am fost şi lângă alte persoane. Nu am discutat despre nimic altceva, decât ceea ce se întâmplă pe teren.

Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, cine vine în momentul de faţă la echipa naţională are un obiectiv clar. Vorbim de mai multe aspecte, parte financiară, suporteri”, a spus Mirel Rădoi, într-un interviu acordat pentru ProTV, înaintea meciului cu Spania.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare