Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume mare din fotbalul românesc e de părere că Denis Haruţ a greşit când a refuzat transferul la FCSB: "Eu aş fi semnat!"

Un nume mare din fotbalul românesc e de părere că Denis Haruţ a greşit când a refuzat transferul la FCSB: "Eu aş fi semnat!"

FCSB

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (52 de ani), fostul mare internaţional român, e de părere că Denis Haruţ (21 de ani) a greşit că nu a semnat cu FCSB. Antrenorul a spus că, dacă ar fi fost în locul lui Haruţ, ar fi semnat contractul pus în faţă de FCSB, chiar dacă durata era una foarte lungă de timp.

Sabău crede că Haruţ a greşit: "Eu aş fi semnat cu FCSB!"

Antrenorul a vorbit despre situaţia iscată în jurul lui Denis Haruţ şi a spus că, în locul său, ar fi semnat fără să stea prea mult pe gânduri. Ioan Ovidiu Sabău şi-a adus aminte de vremurile când un transfer la FCSB sau la Dinamo însemnau foarte mult pentru jucătorii din Liga 1. Sabău e de părere că, prin transferul la FCSB, Haruţ ar fi avut o şansă mai mare să prindă un contract bun în străinătate în viitorul nu foarte îndepărtat.

"Mai demult toţi jucătorii îşi doreau să joace la Dinamo şi Steaua. De aici ajungi la echipa naţională, ai concurenţă, creşti mai uşor între valori. Nu cunosc detaliile, nu ştiu dacă motivul principal a fost perioada, dacă nu au fost şi alte probleme. Eu, personal, aş fi semnat. Până la urmă, cred că din punct de vedere financiar se adăuga ceva la contract în fiecare an. Ai alte posibilităţi când joci la Steaua, Dinamo. Şi pregătirea pe care o faci, joci cu adversari puternici, joci bine, te văd echipe importante. E total diferit să joci la echipe de top faţă de echipe din provincie. Dacă joci an de an în grupele europene sau te lupţi la titlu te poţi transfera afară", a punctat Sabău, joi seară, la Fotbal Look.

Gigi Becali, explicaţii despre transferul ratat al lui Denis Haruţ

Becali a explicat exact cum ar fi stat lucrurile şi a dezvăluit că Denis Haruţ nu era obligat să semneze al doilea contract. Mai mult, patronul FCSB a dezvăluit că Florin Tănase e unul dintre jucătorii de la FCSB care au acceptat metoda propusă de el în ceea ce priveşte contractul.

"După primii două ani din contractul de cinci urma să decidem cu jucătorul dacă îl activăm pe următorul de cinci ani, din care avea bani în plus ca salariu. Dar jucătorul, din moment ce îl semnase, nu se mai putea opune! L-aş fi întrebat: "Eşti de acord să-l activăm pe următorul?". Dacă zicea da, activam, dacă zicea nu, nu activam!

E ca un fel de înţelegere, o promisiune pe care jucătorul o face, dar dacă nu vrea n-ai cum să activezi acel contract fiindcă el nu-l recunoaşte şi atunci nu devine valabil. Repet: nu fac nimic pe la spatele jucătorului, ceva ascuns, exclus! Repet: e ca o obligaţie morală! Uite, aşa am procedat cu Florin Tănase!"
, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Denis Haruţ a revenit la FC Botoşani după ce transferul său la FCSB a picat, chiar dacă Gigi Becali şi Valeriu Iftime ajunseseră la un acord.

 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabaufcsbdenis haruttransfer 

viewscnt
Articole similare