Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume mare din Italia a vorbit despre Dennis Man la superlativ: „Are calităţi care sperie apărătorii adverşi”

Un nume mare din Italia a vorbit despre Dennis Man la superlativ: „Are calităţi care sperie apărătorii adverşi”
Comentarii

Dennis Man (22 de ani) a fost lăudat de Luigi Apolloni, un nume mare din fotbalul italian şi care a făcut multe pentru clubul Parma.

Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace şi cu orice cost. În acest moment nu e într-o situaţie prea bună. Achiziţiile din ianuarie au fost bune. Fotbalişti tineri şi cu calitate, precum Man şi Zirkzee, pot aduce multă energie şi pot lumina jocul. Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calităţi care pot speria apărătorii adverşi”, a spus Apolloni, conform Parmalive. Apolloni a evoluat la Parma, unde a strâns peste 300 de apariţii. La aceeaşi echipă, unde a şi antrenat în sezonul 2015-2016.
  • 5 apariţii are Man în tricoul Parmei, însă niciodată ca titular 

Parma nu reuşeşte să se despartă de zona retrogradării. Echipa românilor e pe locul 18, cu 15 puncte, iar în ultimele cinci etape are două remize şi trei înfrângeri, astfel că şansele de a se salva scad de la etapă la etapă. Torino e ultima echipă care se află deasupra liniei retrogradării, pe locul 17, cu 20 de puncte. Lucian Goian a luat în calcul şi o posibilă retrogradare a Parmei, caz în care a anunţat ce s-ar putea întâmpla cu cei doi români: ”Serie B nu este un campionat uşor, evident, nu este ca Serie A. Dar, dacă vor retrograda, vor putea juca bine, se vor lupta la promovare, ar putea marca mai multe goluri, ei fiind jucători ofensivi, pot lua un plus de încredere, iar după un sezon ar putea reveni în forţă în Serie A”, a declarat Lucian Goian pentru Look Sport+.

Afla mai multe despre: dennis manserie a 

viewscnt
Articole similare