Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume surpriză a intrat pe lista de achiziţii de la Barcelona. Koeman insistă pentru transferul său

Un nume surpriză a intrat pe lista de achiziţii de la Barcelona. Koeman insistă pentru transferul său

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să facă un transfer interesant în flancul stâng, anunţă presa internaţională.

Ronald Koeman plănuieşte achiziţionarea unui fundaş lateral stânga pentru stagiunea viitoare. Olandezul ştie profilul ideal al jucătorului: tânăr, talentat şi capabil să-l dubleze pe Jordi Alba.

Cum Junior Firpo nu mai intră în planurile clubului şi va pleca în vară de pe Camp Nou, oficialii blaugrana vor deschide negocierile pentru transferul lui Owen Wijndal de la AZ Alkmaar, susţine fichajes.net.

În vârstă de 21 de ani, fotbalistul originar din Zaandam s-a format la academia lui AZ şi a bifat 38 de meciuri în această stagiune, reuşind un gol şi cinci pase decisive. Cotat la 15 milioane de euro, Owen Wijndal a debutat deja în naţionala mare a Olandei, pentru care a strâns şapte meciuri.

Pentru AZ Alkmaar, Owen Wijndal are 92 de meciuri şi 14 pase decisive în cariera sa. 69 dintre aceste meciuri le-a disputat în Eredivisie.

Fundaşul mare are contract până în 2023 cu AZ şi ar costa-o pe Barca, aproximativ 20 de milioane de euro. Jucătorul este dorit şi de Inter Milano sau Arsenal, mai scrie sursa citată. 

Afla mai multe despre: owen wijndal 

viewscnt
Articole similare