Experiențe împreună.
You are here:

Un oficial al clubului Harmondsworth FC a murit după ce a contractat COVID-19

Un oficial al clubului Harmondsworth FC a murit după ce a contractat COVID-19galerie foto

Diverse

Comentarii

Danny Sharma, oficial al clubului de fotbal Harmondsworth FC, cunoscut şi sub numele de DJ Dan în industria muzicală, a decedat, joi dimineaţa, la vârsta de 40 de ani, după ce a contractat COVID-19.

Englezul, care locuia în Londra, a fost internat în spital în urmă cu doar câteva zile, după ce a fost depistat pozitiv, iar marţi a publicat o poză pe conturile de socializare, în care a încercat să transmită că are o stare de spirit bună. Totuşi, starea sa de sănătate era precară: “Update, ziua a patra – totul arată bine pe geam, mi-aş fi dorit să particip la festivalul Vitamin D. Mi-e greu să respir, dar încă lupt”, a transmis marţi Danny Sharma, după ce luni publicase un alt mesaj: “Nu-mi vine să cred că am contractat coronavirus”.

Joi, Middlesex FA a anunţat că fostul om din fotbal a decedat: “Am fost informaţi că fostul membru al consiliului Middlesex County Sunday League Official şi oficialul clubului Hardmondsworth FC, Danny Sharma, a murit joi dimineaţa, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus”.

Rapid, familia şi fanii săi au transmis mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

Efectele coronavirus în Marea Britanie

Numărul persoanelor care au murit din această cauză în spitalele din Marea Britanie a crescut cu 115 într-o zi, ajungând la 578, conform raportării oficiale făcute joi după-amiază, scrie The Guardian.

Este cea mai mare creştere a deceselor în ţară, de la începutul epidemiei.

Joi dimineaţă, conform datelor oficiale, 11.658 de persoane din cele 10.,866 testate au fost confirmate cu acest virus.

Potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins, în prezent au fost înregistrate în lume 510.108 cazuri de persoane infectate cu Covid-19, iar 22.993 au murit.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe