Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial de la FRF nu s-a ferit de cuvinte după calificarea la EURO: ”Edi Iordănescu este un erou!” | EXCLUSIV

Un oficial de la FRF nu s-a ferit de cuvinte după calificarea la EURO: ”Edi Iordănescu este un erou!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a învins Elveţia, scor 1-0, a încheiat grupa I preliminară pe primul loc şi va fi în urna a doua la tragerea la sorţi pentru Euro 2024.

Edi Iordănescu, lăudat de FRF după calificarea României la EURO

România a învins-o pe Elveţia cu 1-0 şi s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei I!

Edward Iordănescu (45 de ani) a calificat România la Euro 2024, după 8 ani, iar Andrei Vochin îl consideră un ”erou” şi nu s-a ferit să îl laude, în direct, la Orange Sport. 

Andrei Vochin: ”Felicitările le întoarcem tuturor. Sunt convins că toate aceste critici au venit din dorinţa de a avea o naţională foarte puternică, sunt convins că aceste critici au analize bine întemeiate în spate care puse bine în aplicare tot ajuta. Sunt critici pentru care eu felicit. Echipa naţională a României este a tuturor, am văzut asta în Ungaria şi la meciul cu Elveţia. Nu este a FRF, este a tuturor, eu aşa am fost construit. 

Eu am zis că dacă Edi reuşeşte să ne califice pentru mine este un erou. Aşa cum a fost Petrescu când a eliminat Celtic şi a ieşit din grupă împotriva unui echipe cu bugete mari. Nu cere el statuie, e o expresie jurnalistică, eroi sunt în război”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Da, merită pentru tot ce a făcut, el merită. Poate să fie considerat un erou. Ăsta e marele plus al Federaţiei că l-a păstrat după Liga Naţiunilor când toată lumea spune că trebuie dat afară”.

  • S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franţa, Portugalia, Scoţia, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveţia, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia şi Croaţia. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Naţiunilor!

România, a noua cea mai bună echipă din preliminariile EURO 2024

1. Portugalia - 7,20

2. Franţa - 7,16

3. Spania - 6,98 

4. Belgia - 6,97 

5. Anglia - 6,87

6. Croaţia - 6,86

7. Olanda - 6,81

8. Turcia - 6,79

9. România - 6,78

10. Slovenia şi Albania - 6,77

”Am fost la toate turneele finale din 90!”. Un suporter al României s-a lăudat cu un ”record greu de bătut într-o viaţă de om” | VIDEO EXCLUSIV

Sunt convins că toate aceste critici au venit din dorinţa, analize bine întemeiat care puse bine în aplicare tot ajuta. Sunt critici pentru care eu felicit. Echipa naţională a României este a tuturor. Nu este a FRF, este a tuturor, eu aşa am fost construit. 

Afla mai multe despre: naţionala românieiedi iordănescuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare