Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial de la Inter a confirmat planurile pentru mercato: Doi jucători de top pleacă, Young şi Sanchez rămân. Ce se întâmplă cu Werner şi Cavani

Un oficial de la Inter a confirmat planurile pentru mercato: Doi jucători de top pleacă, Young şi Sanchez rămân. Ce se întâmplă cu Werner şi Cavani galerie foto

Inter Milano

Comentarii

Piero Ausilio, directorul sportiv de la Inter Milano, a vorbit pentru Sky Sport Italia despre strategia clubului în următoarea perioadă de mercato. Oficialul clubului nerazzurro a anunţat ce jucători rămân, ce jucători pleacă şi ce se întâmplă cu ţintele pentru perioada de transferuri.

Din momentul în care a preluat-o pe Inter, Antonio Conte a făcut mai multe afaceri cu fosta rivală din Premier League, Manchester United. Pe lângă transferul lui Romelu Lukaku, unul foarte reuşit, pe San Siro au mai ajuns Ashley Young şi Alexis Sanchez, ultimul fiind doar sub formă de împrumut. 

Ausilio a confirmat că Ashley Young va rămâne, fără doar şi poate, jucătorul lui Inter şi sezonul viitor, iar Alexis Sanchez va încheia sezonul în Italia, urmând ca Inter să poarte discuţii cu Manchester United în vară în legătură cu viitorul fotbalistului chilian. Perioada lui la Inter a fost presărată de accidentări, astfel că fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu a avut timp să îşi demonstreze calităţile care l-au făcut un star la Barcelona şi Arsenal. 

În cele 15 meciuri jucate pentru Inter, Sanchez a reuşit să înscrie un singur gol, într-un meci de Serie A, împotriva celor de la Sampdoria. 

Doi jucători de top pleacă de la Inter 

La capitolul plecări, Ausilio a anunţat că Mauro Icardi vrea să rămână la Paris Saint-Germain, iar în acest moment cele două cluburi sunt în negocieri pentru transferul definitiv al atacantului. Icardi, 27 de ani, a avut un prim sezon reuşit la Paris. A marcat 20 de goluri în 31 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, alături de Kylian Mbappe. 

Tot la plecări va fi trecut şi Ivan Perisic. Fotbalistul croat a fost împrumutat în acest sezon la Bayern Munchen şi Ausilio a declarat că are o înţelegere cu gruparea bavareză ca Perisic să fie cumpărat definitiv la finalul sezonului. 

Croatul care marcat patru goluri în stagiunea actuală din Bundesliga nu este străin de campionatul german. Anterior experienţei la Bayern, el a mai îmbrăcat tricoul celor de la Wolfsburg şi al celor de la Borussia Dortmund. 

  • 17,5 milioane de euro este cota lui Ivan Perisic
  • 60 de milioane de euro este cota lui Mauro Icardi 

Totodată, directorul sportiv al lui Inter a negat zvonurile cu privire la transferurile lui Timo Werner (RB Leipzig) şi Edinson Cavani (PSG). Dacă Werner este dorit şi în Premier League, cel mai insistent de Liverpool, Cavani este la finalul contractului cu PSG şi poate semna liber de contract. De el s-a interesat Atletico Madrid, dar şi Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, cei doi fiind foşti colegi la campioana Franţei. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: interalexis sanchezmauro icarditransferuri 

viewscnt
Articole similare