Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial de la Viitorul a confirmat oferta lui Măţan din MLS! „Va trăi visul american. Nu îl oprim”

Un oficial de la Viitorul a confirmat oferta lui Măţan din MLS! „Va trăi visul american. Nu îl oprim”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi mai are o ofertă greu de refuzat pe masă. Oficialii unui club din MLS au făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Măţan.

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a confirmat că Măţan are o ofertă concretă din campionatul nord-american de fotbal (MLS), însă echipa interesată nu ar fi New York City FC, aşa cum s-a scris iniţial.
E o ofertă concretă pentru Măţan, am văzut şi eu ce a apărut. Continentul e corect, echipa era incorectă. Corect, despre MLS este vorba. E foarte probabil (n.r - să traiască visul american). Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Aşa a fost şi cu Iancu, cu Luckassen, acum şi cu Măţan. Când se iveşte o astfel de ofertă, mai ales pentru jucător... dacă se nimereşte să fie importantă şi pentru club, cu atât mai bine", a declarat Bivolaru, la Pro X.
Hagi i-a vândut, sezonul acesta, şi pe Kevin Luckassen şi Gabi Iancu. Campionatul de fotbal nord-american urmează să înceapă în luna aprilie, iar Gheorghe Hagi, dacă îl vinde pe Alexandru Măţan, va ajunge la un profit de 5,1 milioane de euro doar în actualul sezon.
  • 850 de mii de euro este cota lui Măţan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 6 pase decisive a reuşit Măţan în cele 23 de meciuri jucate pentru FC Viitorul în actuala stagiune
 

Universitatea Craiova l-a vrut şi ea pe Măţan

În urmă cu o jumătate de an, Universitatea Craiova l-a ratat pe Alexandru Măţan. Deşi Viitorul s-a înţeles cu oltenii, fotbalistul a fost cel care a refuzat să plece.
 
(De ce n-a dorit să plece la Craiova?) A fost chiar la începutul sezonului, în vară, când venise Ruben, pentru el, Măţan era jucătorul cel mai important. I-a transmis gândurile sale lui Măţan, se simţea foarte bine, era într-un moment foarte bun, a zis: ”Nu doresc, vreau să rămân aici”. Până la urmă a fost şi o înţelegere de contract, pentru că Măţan a dorit o anumită siguranţă financiară pe care Craiova nu a vrut să o plătească şi atunci s-a rupt, dar cluburile erau înţelese”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: alexandru matanviitorulmls 

viewscnt
Articole similare