Experiențe împreună.
You are here:

Un oficial din guvernul Bulgariei, reacţie dură după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Ce a declarat după ce a urmărit meciul

Un oficial din guvernul Bulgariei, reacţie dură după ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Ce a declarat după ce a urmărit meciul

UEFA Europa League

Comentarii

Profesorul universitar Angel Kunchev, inspectorul şef în Departamentul de Sănătate, este de părere că stadioanele din Bulgaria ar trebui să-şi închidă porţile. Concluzia a venit după ce meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj, scor 0-2, s-a jucat cu aproximativ 15.000 de fani în tribune.

Telespectatorii din România au putut vedea o imagine din ce în ce mai rară pe stadioanele din lume, afectate şi ele de pandemia de coronairus. În tribunele stadionului ”Vasil Levski” au fost aproximativ 20.000 de spectatori, care au venit să urmărească meciul dintre ŢSKA Sofia şi CFR Cluj. Însă bulgarii ar putea avea de suferit din cauza asistenţei importante de la această partidă. Un oficial din Departamentul de Sănătate a avut o reacţie dură după meci. 

Şeful Departamentului de Sănătate din Bulgaria, reacţie dură după ŢSKA Sofia - CFR Cluj

Angel Kunchev, profesor universitar în Bulgaria şi coordonatorul Departamentului de Sănătate, nu s-a bucurat la fel de mult să vadă numărul mare de suporteri care au asistat la meciul ŢSKA Sofia - CFR Cluj şi a avut o reacţie dură.

Acesta a privit cu îngrijorare înghesuiala de pe stadion şi acum spune că ar fi bine ca şi Bulgaria să-şi închidă stadioanele, pentru a preveni răspândirea coronavirusului: ”O mulţime de oameni se adună acolo”, a declarat Angel Kunchev, potrivit sportal.bg. Acesta se teme că Bulgaria ar putea depăşi 5.000 de cazuri de coronavirus pe zi, dacă nu se iau măsuri: ”Acest lucru se întâmplă în acest moment în multe ţări europene”.

Oficialii lui CFR Cluj acuză că nu s-a respectat distanţarea socială pe stadionul Vasil Levski

În ţara vecină, accesul suporterilor la meci este permis, însă numai în limita a 30% din capacitate, astfel că la meciul cu CFR Cluj au asistat aproximativ 15.000 de suporteri.

Marius Bilaşco a avut şi el o reacţie dură şi spune însă că bulgarii n-au respectat distanţarea socială pe stadion şi că cei de la CFR Cluj se tem de o eventuală infecţie cu noul coronavirus: ”Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a spus Bilaşco pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...