Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial din Serie A, încântat de transferul pe care l-a făcut de la FCSB: ”Este cel mai scump jucător de când sunt aici, dar sunt foarte fericit”

Un oficial din Serie A, încântat de transferul pe care l-a făcut de la FCSB: ”Este cel mai scump jucător de când sunt aici, dar sunt foarte fericit”

Stranieri

Comentarii

Joi, Romario Benzar a fost prezentat oficial la Lecce şi Mauro Meluso - directorul sportiv al echipei din Serie A - se declară încântat că a reuşit să transfere un jucător din naţionala României.

Romario Benzar a făcut în această vară pasul spre Serie A, după ce FCSB a fost până la urmă de acord cu oferta de două milioane de euro făcută de Lecce. Fundaşul dreapta în vârstă de 27 de ani este văzut drept o adevărată lovitură de către Mauro Meluso, directorul sportiv al echipei.

Acesta se mândreşte că a reuşit să transfere un jucător internaţional, deşi spune că suma de două milioane de euro este cea mai mare pe care echipa italiană a plătit-o de când el ocupă funcţia de director sportiv. Meluso a remarcat însă şi un minus la Benzar, felul în care se apără, dar spune că aici îşi poate îmbunătăţi calităţile:

”Benzar este un internaţional, a acceptat imediat propunerea noastră. Lecce este foarte atractivă chiar şi pentru jucători importanţi ca el. Nu au existat dificultăţi în negocierile cu jucătorul. Cu Steaua a fost o negociere lungă şi le mulţumesc şi agenţilor jucătorului. A fost cea mai scumpă achiziţie din experienţa mea la Lecce, dar acest transfer mă face foarte fericit. El este jucător care susţine atacul, îi place să urce mai mult decât să se apere, dar el va învăţa, de asemenea, să interpreteze şi mai bine faza defensivă. El a semnat pe trei ani, cu opţiune pentru al patrulea”, a declarat Mauro Meluso

Afla mai multe despre: mauro meluso 

viewscnt
Articole similare