Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial german îl contrează pe Roger Federer, în privinţa fuziunii WTA-ATP. "Doar un act de imagine. Nu se vor rezolva problemele"

Un oficial german îl contrează pe Roger Federer, în privinţa fuziunii  WTA-ATP. "Doar un act de imagine. Nu se vor rezolva problemele"

Tenis

Comentarii

Vicepreşedintele Federaţiei Germane de Tenis, Dirk Hordoff, consideră propunerea tenismenului Roger Federer cu privire la fuziunea WTA-ATP ca un act de imagine şi nu crede că o astfel de acţiune va rezola problemele din tenis.

Elveţianul Roger Federer a scris, miercuri, pe Twitter, că acum este momentul potrivit pentru o fuziune între forurile care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin în tenis, ATP şi WTA. Cu toate acestea, nu a reuşit decât să stârnească un val de polimici, ideea sa fiind una susţinută parţial de oamenii din tenisul mondial.

Mă întreb… doar eu mă gândesc că acum este momentul ca tenisul masculin şi cel feminin să se unească şi să fie unul?”, a scris Federer, precizând apoi: “Îmi imaginez o fuziune între WTA şi ATP. Nu vorbesc despre a uni competiţiile pe teren, ci despre o fuziune a forurilor (ATP şi WTA) care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin”, scria Roger Federer.

Cel mai aprig contestatar al elveţianului este vicepreşedintele Federaţiei Germane de Tenis, Dirk Hordoff, care consideră ideea ca fiind un pur de marketing, fără legătură cu realitate şi cu salvarea circuitelor WTA şi ATP

"Sunt în favoarea unei discuţii aprofundate pe această temă. Dar un mesaj pe Twitter nu poate avansa lucrurile. Federer avea nevoie pur şi simplu de mai mulţi urmăritori pe contul său de Twitter. Este esenţial să profiţi de acest moment fără media. Este o lipsă de perspectivă. Fuziunea ATP şi WTA nu va rezolva nicio problemă în acest moment. Fuziunea ar trebui să înceapă cu ITF şi Marile Slemuri", a declarat Hordoff, potrivit lefigaro.fr.

 

 

Afla mai multe despre: tenisfederer 

viewscnt
Articole similare