Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un "oligarh mai bogat decât toţi miliardarii români la un loc" negociază preluarea lui Dinamo

Un "oligarh mai bogat decât toţi miliardarii români la un loc" negociază preluarea lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Negoiţă vrea să vândă Dinamo însă până acum nu a găsit acel om de afaceri potent financiar, care să-i garanteze că poate face investiţii masive pentru a duce echipa la următorul nivel.

Adrian Thiess anunţă însă că sunt oameni de afaceri potenţi care au pus ochii pe Dinamo şi au plătit sume importante doar pentru a fi puşi în contact cu actualul patron al clubului.

"În spatele lui Isenegger e cineva foarte puternic. Eram în Emirate, la o masă mare la care au participat oameni foarte importanţi din lumea fotbalului mondial. La un moment dat, după multe ore, unul dintre personaje m-a abordat în mod direct: <Măi, Adriane, am o întrebare. Suntem interesaţi de Dinamo Bucureşti>. Am început să zâmbesc.

I-am promis personajului respectiv, care nu e un om simplu, e un om extrem de bogat, toţi miliardarii noştri la un loc nu au banii lui… i-am promis că mă interesez. Am discutat şi acum de curând cu el. Totul e deschis. Dar de data aceasta vom proceda puţin altfel", a declarat omul de afaceri pentru Gazeta Sporturilor.

Thiess a dezvăluit câţi bani a încasat pentru a purta negocieri cu clubul din Ştefan cel Mare.

“Am cerut şi am primit instant o sumă cu cinci zerouri, spre şase, doar pentru că am discutat. Mai era un onorariu de succes, din şase spre şapte cifre, şi un loc pentru mine în Consiliul de Administraţie la Dinamo."

Afla mai multe despre: dinamovanzare dinamo 

viewscnt
Articole similare