Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un om cu greutate în fotbalul românesc îndeamnă la calm: "FCSB a jucat contra unei echipe de valoarea Daciei Mioveni"

Un om cu greutate în fotbalul românesc îndeamnă la calm: "FCSB a jucat contra unei echipe de valoarea Daciei Mioveni"

FCSB

Comentarii

În urmă cu puţine momente, FCSB a reuşit să se impună pe terenul celor de la Mlada Boleslav, scor 1-0 (0-0), în returul turului lll preliminar al Europa League. Golul victoriei a fost marcat de Ionuţ Panţîru, în minutul 90+1.

FCSB a învins la Mlada Bolaslav (Cehia), scor 1-0 (0-0), printr-un gol marcat în minutul 90+1 de Ionuţ Panţîru, şi s-a calificat în play-off-ul Europa League, unde îi aşteaptă portughezii de la Vitoria Guimaraes. Chiar şi aşa, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost extrem de critic la adresa fotbalului practicat de cele două echipe.

"Sunt de felicitat că s-au calificat. Steaua a jucat contra unei echipe de valoarea Mioveniului. Mi-a plăcut cum au făcut schimbările, în rest nu mi-a plăcut nimic. Nu am văzut un fotbalist măcar de Mlada. La noi tot am văzut doi, trei fotbalişti. Dar la ei, niciunul. Echipe slabe, să ştiţi. Chiar dacă este un fotbal mai bun în Portugalia, Vitoria nu este o echipă puternică. A terminat la 35 de puncte faţă de prima. Ar trebui să-l lase pe Andronache ăsta. Chiar dacă Gigi e principal, mie mi-a plăcut cum încuraja echipa. A făcut schimbările bune, nu cred că le-a făcut prin telefon Gigi. Nu avea telefonul lângă el şi nu l-am văzut vorbind la telefon", a declarat Dumitru Dragomir, în direct, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare