Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un om de afaceri din Belgia o acuză pe Mouscron de blat, în perioada în care era antrenată de Mircea Rednic

Un om de afaceri din Belgia o acuză pe Mouscron de blat, în perioada în care era antrenată de Mircea Rednic

Stranieri

Comentarii

Roland Duchatelet, fost patron la Standard Liege şi Sint-Truidense, îi acuză pe cei de la Mouscron că au cumpărat meciuri pentru a rămâne în prima ligă. Momentul la care omul de afaceri face referire s-a petrecut în urmă cu doi ani, când antrenor era Mircea Rednic.

În urmă cu doi ani, Mouscron s-a salvat miraculos de la retrogradare după ce în ultima etapă a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Kortrijk, în timp ce Westerlo a fost învinsă cu 4-0 de Genk. Antrenor era atunci Mircea Rednic şi a fost privit ca un erou la acel moment.

Roland Duchatelet consideră însă că scenariul a fost altul. Omul de afaceri este de părere a fost ceva necurat în acea salvare de la retrogradare: ”Gândiţi-vă la Mouscron, în sezoanele trecute. Ancheta făcută în urma plângerii depuse de Mechelen s-a oprit, dar nu cred că procurorul a efectuat o investigaţie profundă”, a declarat Roland Duchatelet pentru publicaţia Knack.

Roland Duchatelet a fost patron la Standard Liege şi la Sint-Truidense, dar s-a retras din fotbal, fiind dezamăgit de ceea ce se întâmplă în acest sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicmouscronbelgiaroland duchatelet 

viewscnt
Articole similare