Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un om de afaceri român a pus ochii pe Viitorul: "Aş putea fi interesat". Mutarea aşteptată de Gică Hagi şi Gică Popescu

Un om de afaceri român a pus ochii pe Viitorul: "Aş putea fi interesat". Mutarea aşteptată de Gică Hagi şi Gică Popescu

Farul Constanța

Comentarii

Omul de afaceri Dan Şucu recunoaşte că ar putea fi interesat să cumpere acţiuni la Viitorul Constanţa. O reacţie în acest sens a venit din partea preşedintelui Viitorului, Gică Popescu.

Un nou acţionar lângă Gică Hagi la Viitorul?

Dan Şucu are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Omul de afaceri e proprietarul Mobexpert. Pentru moment, Dan Şucu analizează o posibilă implicare la Viitorul:

"Nu am cumpărat acţiuni la Viitorul, că aş putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacţie. Aş putea fi interesat, dar nu e o discuţie pe care să o fac până nu ajung la o concluzie", a afirmat Dan Şucu, conform Agerpres.

Gică Popescu aşteaptă investitori la Viitorul

Preşedintele fostei campioane a României le-a lăsat uşa deschisă oamenilor care doresc să investească la Viitorul. Gică Popescu a vorbit şi despre Dan Şucu:

"Din ziua în care eu am venit preşedinte la Viitorul am declarat că intenţionăm să aducem alături de noi, şi a mai spus-o şi Gică de nenumărate ori, oameni cu un potenţial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an şi jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi. Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creştem ca proiect.

Bineînţeles că domnul Şucu poate fi unul dintre potenţialii viitori acţionari, dar acum nu ştiu care sunt intenţiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă şi să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul şi alţi oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante", a declarat Gică Popescu pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: dan sucugica hagigica popescuviitorul 

viewscnt
Articole similare