Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un poliţist din Suceava va sta 6 ani la închisoare din cauza pariurilor sportive!

Un poliţist din Suceava va sta 6 ani la închisoare din cauza pariurilor sportive!

Pariuri sportive

Comentarii

Pariurile ar trebui să fie un joc responsabil. Subcomisarul Florin Vasile Popescu de la IPJ Suceava a devenit atât de dependent de pariuri, încât va sta după gratii din cauza lor!

Angajatul Ministerul Afacerilor Interne a reuşit acum patru ani să câştige o sumă importantă la pariuri, şi-a cumparat o maşină şi-a plătit anumite datorii, iar banii s-au terminat într-un timp foarte scurt. Crezând că ulciorul merge de multe ori la apă, a început să parieze şi mai agresiv, şi mai mulţi bani, însă norocul a fugit de el. În primă fază a început să se împrumute de la prieteni. După ce a rămas fără oameni apropiaţi de unde să ceară bani, poliţistul a încălcat juramintele pe care le-a făcut în momentul în care s-a apucat de această meserie.

Şase ani la puşcărie din cauza pariurilor!

Pentru a face rost de bani pentru pariurile sale, subcomisarul Florin Vasile Popescu a început să urmărească dosarele unde erau inculpaţii care aveau decizii nefavorabile. Îi suna şi, contra cost (luând mită), le obţinea unor infractori neînceperea urmăririi penale, ori pedepse mult mai mici. 

Politistul a fost prins în flagrant in urma cu aproximativ un an, in timp ce ce primea suma 700 de lei de la Ovidiu Stanescu, un interlop acuzat de tentativa de omor. Initial, fostul om al legii primise doi ani si jumatate cu suspendaere de catre Tribunalul Suceava. La scurt timp, decizia a fost schimbata de judecatorii Curtii de Apel, care i-au marit sederea in puscarie la sase ani si zece zile!

 

Afla mai multe despre: politistpariuripuscarieinchisoare 

viewscnt
Articole similare