Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un portar bezmetic şi un atacant inexistent" Valeriu Iftime şi-a pus echipa la zid după eliminarea din Europa League: "Am căzut de pe un cal mârţoagă!"

"Un portar bezmetic şi un atacant inexistent" Valeriu Iftime şi-a pus echipa la zid după eliminarea din Europa League: "Am căzut de pe un cal mârţoagă!"

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

"Un portar bezmetic şi un atacant inexistent. Din păcate, fără vârf de atac şi un portar neatent, am pierdut o şansă istorică. Echipa a jucat bine în rest, nu poţi să spui, dar un gol primit... şi norocos. Dar iar, portarul, o să fie istorie în ţara asta, un portar caruia i-ai dat gol cu loburi. Şi o problemă la atacantul central, care nu a fost acum deloc." a mărturisit Valeriu Iftime, după meci.

FC Botoşani a ratat şansa istorică de a se lupta cu Tottenham şi Jose Mourinho: "Nu credeam în meciul cu Tottenham, credeam în şansa asta a noastră de a depăşi faza asta de provincialism, de echipă mică, să fii un pic altfel decât mulţi alţii. Şi e greu să o faci, se vede clar. Echipa a atacant în continuu, am fost acolo...dar steril. Şi ei s-au apărat foarte bine, sunt mai maturi decât noi. Au dat un gol, după aia l-au apărat. Iar noi nu am avut eficienţă în atac. Totuşi, un atacant mai vioi putea să facă ceva. Să nu dai un şut la poartă, atacantul central, să nu dai un şut la poartă...nici măcar cu călcâiul sau genunchiul... e greu de jucat. Asta e, ăştia suntem, eu zic că nu ne-am făcut de râs. Nu e o tragedie, dar e o tristeţe. Când ratezi un asemenea moment... şi nu e vorba de Tottenham. Una peste alta, e o seară tristă pentru mine şi pentru băieţi. Credeau foarte mult în meciul ăsta şi am fi putut puncta interesant în istoria noastră ca fotbal botoşănean" a mai spus Iftime.

El şi-a continuat apoi tirada la adresa portarului Pap: "Avem portar de rezervă extraordinar de bun. Bănuiesc că o să vadă şi Marius că stilul ăsta pe care îl tot clamăm noi, că toţi suntem sus şi portarul trebuie să fie fundaşul central, nu e chiar atât de productiv. Dacă ne gândim la meciul cu Dinamo, când ne-a executat ăla de la 150 de metri, şi azi... un gol dat fără să vrea... numai că dacă nu eşti în poartă, nu ai cum să o aperi" a declarat oficialul botoşănenilor.

"Îmi pare rău. Nu ieşim ruşinos, dar ieşim ca o echipă mică. Ne-a bătut o echipă mică, am căzut de pe un cal mârţoagă. Dacă nu ştim să călărim lucrurile mari, aşa păţim" a încheiat Valeriu Iftime.

În faza următoare, Shkëndija va evolua, acasă, cu învingătoarea meciului dintre Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) şi Tottenham (Anglia).

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare