Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un preşedinte de club din Liga 1 cere clemenţă în cazul amenzilor COVID-19. "Federaţia ar trebui cumva să ajute cluburile, nu să le amendeze"

Un preşedinte de club din Liga 1 cere clemenţă în cazul amenzilor COVID-19. "Federaţia ar trebui cumva să ajute cluburile, nu să le amendeze"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Viitorul Constanţa, Gică Popescu, este de părere că Federaţia Română de Fotbal ar trebui să găsească modalităţi de a ajuta financiar echipele în această perioadă de criză, nu să fie pregătite seturi noi de amenzi, ce le-ar putea afecta serios bugetul.

Viitorul Constanţa se află printre cluburile care au luat măsuri de austeritate în această perioadă pandemică. Jucătorilor le-au fost înjumătăţite salariile până în vara anului 2021, semn că pandemia i-a împiedicat să-şi contureze bugetul creionat la începutul sezonului. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, este de părere că formaţiile din Liga 1 au nevoie de ajutor în această perioadă şi nu de măsuri drastice financiare.

"Federaţia, în loc să amendeze, ar trebui cumva să ajute cluburile. Pentru că noi suntem cu toţi interesaţi ca acest lucru să nu se întâmple nici unuia dintre jucătorii sau persoanelor care participă la un eveniment. Am respectat cu stricteţe aceste protocoale ale MTS şi ale Ministrului Sănătăţii, ne-am antrenat în grupuri, atâta timp cât nu ne puteam antrena în condiţii normale. Am mâncat la caserole, am ţinut jucătorii închişi în cameră fără să poate să iasă nici măcar în holul hotelului. Ne antrenăm acum în patre vestiare, se dezbracă acasă, îşi spală echipamentul acasă. Mai mult de atât nu putem face. Dacă se va întâmpla o infectare a unui jucător atunci acel jucător va fi separat, se va respecta întocmai prevederile legale, dar acestea amenzi mi se pare nu aberante, ci sunt împotriva echpelor de fotbal. În loc să te gândeşti cum să le ajuţi, tu te gândeşti cum să le împovărezi. Nu mi se pare o atitudine corectă din partea Federaţiei", a declarat Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare