Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un procuror special, desemnat de justiţia elveţiană pentru a cerceta legături ale şefului FIFA, Gianni Infantino

Un procuror special, desemnat de justiţia elveţiană pentru a cerceta legături ale şefului FIFA, Gianni Infantino

Fotbal

Comentarii

Justiţia elveţiană a desemnat, marţi, un procuror special care va cerceta legăturile dintre preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi prim-procurorul cantonului elveţian Haut-Valais, Rinaldo Arnold, informează AFP.

Biroul Ministerului Public "a decis să încredinţeze unui procuror extraordinar misiunea de a stabili cu exactitate faptele şi de a se determina dacă acestea ar fi sau nu supuse legii penale." Pe parcursul anchetei, Arnold îşi va păstra postul.

Potrivit dezvăluirilor Football Leaks, Infantino i-ar fi oferit invitaţii lui Arnold la Cupa Mondială din Rusia, la Congresul FIFA din mai 2016, din Mexic, şi la finala Ligii Campionilor din 2016, desfăşurată la Milano.

Reţeaua European Investigative Collaborations (EIC), care include mai multe publicaţii europene, susţine că este în posesia unor e-mail-uri, în care procurorul Arnold îi mulţumeşte lui Infantino pentru biletele acordate membrilor familiei lui şi se oferă să verifice la parchetul federal elveţian dacă actualul şef al FIFA, care la data faptelor era secretar general al UEFA, este vizat de vreo anchetă în cadrul Panama Papers.

Afla mai multe despre: gianni infantino 

viewscnt
Articole similare