Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un responsabil al clubului Benfica Lisabona a fost inculpat într-un caz de corupţie

Un responsabil al clubului Benfica Lisabona a fost inculpat într-un caz de corupţie
Comentarii

Un responsabil al clubului Benfica Lisabona şi un informatician din cadrul Ministerului Justiţiei au fost inculpaţi într-un caz de corupţie implicând gruparea portugheză, au anunţat surse judiciare, citate de Le Figaro.

Paulo Gonçalves, director al departamentului juridic de la Benfica, arestat marţi, este sub control judiciar, fiindu-i interzis să contacteze celelalte persoane implicate în acest caz.

El este bănuit de "infracţiuni de corupţie activă şi pasivă, fraudă informatică şi favoritism", a anunţat poliţia judiciară portugheză.

Gruparea Benfica a anunţat că are încredere că Paulo Gonçalves va fi în măsură să dovedească faptul că a "acţionat în legalitate" şi afirmă că este dispusă să coopereze cu anchetatorii.

José Nogueira Silva, funcţionar al Ministerului de Justiţie, este bănuit de corupţie pasivă, deturnare de fonduri, escrocherie informatică şi încălcarea unui secret judiciar. El a fost plasat în detenţie preventivă.

"Este o decizie excesivă. În această ţară sunt oameni care primesc mită de milioane de euro şi rămân în libertate. Iar acest domn merge la închisoare pentru că a primit câteva bilete şi un tricou", a declarat avocatul Paulo Gomes.

Afla mai multe despre: benfica lisabonacampionatul portugalieicaz de corupţie,  

viewscnt
Articole similare