Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un rezultat care intră în istorie” Edward Iordănescu după succesul categoric din derby: ”O seară frumoasă pentru noi” Cui a dedicat victoria cu Dinamo

”Un rezultat care intră în istorie” Edward Iordănescu după succesul categoric din derby: ”O seară frumoasă pentru noi” Cui a dedicat victoria cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Victorie categorică în Derby de România pentru FCSB. Formaţia lui Edward Iordănescu a câştigat cu scorul de 6-0 în faţa lui Dinamo.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). Steliano Filip de la Dinamo a fost eliminat în minutul 37 al partidei. 

Edward Iordănescu, tehnicianul FCSB-ului, a fost un antrenor fericit după meci: ”Mă bucur că echipa a avut o atitudine foarte bună. Trebuie să regăsim spiritul şi asta nu o putem face decât cu ajutorul fanilor. Dar, trebuie să ne ajute şi rezultatele. E o chestiune de timp, dar e important să accelerăm procesul, pentru că avem multe puncte de recuperat. Nu ne permitem paşi greşiţi, dar azi au fost multe lucruri pozitive. Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipă. Un rezultat care intră în istorie. Băieţii au scris o pagină frumoasă din istoria acestui derby. E o seară bună, frumoasă pentru noi. E un nou început. Nu e uşor după ce ai luat patru goluri la Cluj, să dai şase cu Dinamo. Încercăm din acest joc să construim o fundaţie pentru ceea ce urmează.”

Tehnicianul roş-albaştrilor s-a declarat fericit pentru golurile marcate la debut de Keşeru şi Gheorghe, iar victoria a dedicat-o surorii sale, Maria, care s-a căsătorit la finalul acestei săptămâni: ”Înfrângerea de la Cluj a fost dureroasă, dar nu în totalitate cu realitatea. Ne-a dezavantajat terenul, aveam nevoie de un moment ca cel de azi. Am pregătit meciul în detaliu, aşa cum am pregătit şi jocurile trecute şi cum am pregătit toate jocurile din cariera mea de până acum. Am încercat să motivăm echipa, să reparăm moralul după jocul de la Cluj şi să ţin echipa departe de orice comentarii negative.

Mă bucur că au marcat şi Keşeru şi Gheorghe la debut, că am marcat şase goluri cu jucători diferiţi. Avem nevoie, avem nevoie să-l recâştigăm şi pe Budescu. Dar să recuperăm şi jucătorii accidentaţi. Am nevoie de toţi băieţii pregătiţi de luptă. Am căutat victoria şi punctele. M-a interesat să ieşim din starea asta proastă şi să câştigăm cele trei puncte. Jocul a fost bun şi foarte bun, cu multe momente de fotbal creativ. Dar, mă ştiţi deja, eu sunt echilibrat. Încerc să mă gândesc la ce urmează. Am bătut un Dinamo care este jos, dar este un club de tradiţie, de care are nevoie fotbalul românesc. Nu sunt genul care face dedicaţii, dar ieri a fost cununia surorii mele şi am fost lângă echipă, nu lângă ea. Îi urez fericire multă” a declarat Edward Iordănescu, la finalul derby-ului de pe Arena Naţională.

 

Afla mai multe despre: edward iordănescumaria iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare