Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un rival confirmă mutarea iernii la Real Madrid: ”Îi felicit sincer pentru acest transfer!”

Un rival confirmă mutarea iernii la Real Madrid: ”Îi felicit sincer pentru acest transfer!”

Real Madrid

Comentarii

Filipe Luis, fost jucător la Atletico Madrid a felicitat-o pe Real Madrid pentru transferul brazilianului Reinier, alungând orice dubiu practic asupra mutării.

Real Madrid l-a achiziţionat pe Reinier, noua perlă a fotbalului din Brazilian. Puştiul de 17 ani a ales Realul în detrimentul altor formaţii de top precum FC Barcelona sau Manchester City.

Transferul este atât de sigur încât, Filipe Luis, un rival tradiţional al ”albilor” a felicitat Real Madrid pentru această mutare: ”Este un transfer foarte important şi cred că Real Madrid merită felicitări. Reinier este un super fotbalist. Este foarte vertical. Pare slab, dar duce mult. La 17 ani m-a surprins mereu prin faptul că alege întotdeauna mutarea perfectă. Când trebuie să joace, joacă. Când trebuie să şuteze, şutează! Are mereu capul sus şi are o singură ţintă: să marcheze goluri! Este un fotbalist cu adevărat vertical. Vă spun sincer că este un transfer de excepţie şi îi felicit. Nimeni nu este pregătit de un asemenea pas. El are doar 17 ani, dar are un potenţial uriaş pentru viitor. O să vedeţi însă că este o mutare excepţională” a declarat Filipe Luis.

Potrivit cotidianului Marca, oficializarea transferului va avea loc la 19 ianuarie, când jucătorul va împlini 18 ani.

În 14 meciuri disputate sezonul trecut, Reinier a marcat şase goluri şi a dat două pase decisive.

Afla mai multe despre: reinierfilipe luistransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare