Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român a fost convocat în premieră pentru un meci din La Liga. Partida e în direct la Telekom Sport 1

Un român a fost convocat în premieră pentru un meci din La Liga. Partida e în direct la Telekom Sport 1

La Liga

Comentarii

Internaţionalul român de tineret Andrei Raţiu a fost convocat în premieră pentru un meci de La Liga. Villarreal joacă pe terenul Celtei Vigo de la 19:30, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport 1.

”Submarinul Galben” are mari probleme de lot înainte de acest duel. Costa, Llambrich, Funes Mori, Manu Trigueros sunt accidentaţi sau suspendaţi, în timp ce Bonera, Bruno, Javi Fuego, Iborra şi Gerard Moreno sunt incerţi. Prin urmare Andrei Raţiu a fost convocat şi el, în premieră la prima echipă a celor de la Villarreal. 

Andrei Florin Raţiu joacă la Villarreal B şi s-a născut pe 20 iunie 1998. Fotbalistul şi-a început cariera la Andorra de Teruel, un club din zona Aragones.

A fost transferat de Villarreal unde joacă actualmente pentru echipa secundă a clubului, în a treia serie din Segunda Division B. Raţiu evoluează ca fundaş dreapta, iar Real Madrid este interesată de acoperirea acestei zone pentru echipa secundă a clubului, Real Madrid Castilla. Aşa se face că se interesează în această iarnă de transferul unui fundaş care cunoaşte bine campionatul şi nivelul ligii a treia unde evoluează şi echipa secundă a clubului blanco.

Afla mai multe despre: andrei raţiu 

viewscnt
Articole similare