Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român care lucrează în SUA a vrut să cumpere un club din play-off-ul Ligii 1. Câţi bani a oferit: ”A renunţat din start”

Un român care lucrează în SUA a vrut să cumpere un club din play-off-ul Ligii 1. Câţi bani a oferit: ”A renunţat din start”

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi a fost scoasă la vânzare, dar investitorii nu se înghesuie. Adrian Ambrosie, preşedintele clubului, spune că au fost câţiva curioşi, dar nimeni n-a vrut să achite suma cerută de Primărie.

CSM Poli Iaşi s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1, dar se confruntă cu serioase probleme financiare. Primăria Iaşi a scos clubul la vânzare, în speranţa că va reuşi să atragă un investitor cu bani. Până acum, n-a avut succes.

Adrian Ambrosie spune că cel mai interesat a fost un român care lucrează în SUA, dar care n-a putut să achite suma cerută de Primăria Iaşi:

”Au fost mai multe persoane care s-au interesat de echipă, am plecat de la minimum dat de Primărie, 1.700.000 de euro. Unii au renunţat din start, pentru că nu aveau aceşti bani, e vorba de o persoană care a plecat din Iaşi, care lucreaza prin America şi avea vreo 800.000 de euro”, a declarat Adrian Ambrosie pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian ambrosiecsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare