Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român care n-a jucat niciodată în Liga 1 face senzaţie la Fiorentina. Şeful clubului din Serie A, dat pe spate când l-a văzut

Un român care n-a jucat niciodată în Liga 1 face senzaţie la Fiorentina. Şeful clubului din Serie A, dat pe spate când l-a văzutgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Un jucător român care a crescut la Fiorentina şi care n-a jucat niciodată în Liga 1 atrage tot mai mult atenţia. Andrei David joacă la Fiorentina U18 şi evoluţiile sale sunt tot mai lăudate.

Andrei David este un mijlocaş de doar 18 ani, care şi-a făcut junioratul la Fiorentina. Tânărul fotbalist român este printre cei mai buni de la Fiorentina U18 şi este tot mai lăudat pentru evoluţiile sale.

Românul care face senzaţie la Fiorentina. N-a jucat niciodată în Liga 1

Andrei David a ajuns în Italia când avea doar 10 ani. A fost remarcat de impresarul Virgil Colfescu, cel care are multe relaţii în fotbalul din Italia. Andrei David l-a impresionat la un turneu de juniori şi i-a propus atunci o colaborare.

În acea perioadă, Andrei David juca la Juniorul Bucureşti şi Colfescu i-a propus să meargă să dea probe în Italia. În primă fază, mijlocaşul român a stat şase luni la Scandicci Calcio, o echipă din Serie D. Apoi, David a dat probe la Fiorentina, ”violeţii” au fost impresionaţi şi au decis imediat să-l păstreze.

”L-am văzut prima dată în 2012, în timpul unui turneu şi am înţeles imediat că Andrei a fost înzestrat cu o tehnică superioară tuturor colegilor săi. În următorul an l-amdus la Scandicci şi, după şase luni a dat probe la Fiorentina, care l-a dorit imediat”, a povestit Virgil Colfescu, într-un interviu pentru La Nazione, citat de fiorentinanews.com.

Andrei David s-a mutat astfel în Italia, unde a fost însoţit de tatăl şi de bunca sa, care au ţinut să fie lângă el, mai ales că era doar un copil. Însă, în 2018, bunica lui, Liliana, a decedat. Acum, ridică mâinile spre cer de fiecare dată când înscrie.

Acum, Andrei David face senzaţie la Fiorentina U18, unde a marcat 5 goluri în ultimele două meciuri.

Andrei David a fost felicitat chiar de Joe Barone, directorul general al Fiorentinei

În ultima partidă, românul a reuşit nu mai puţin de 4 goluri cu Genoa U18, după ce echipa sa a fost condusă. În urmă cu două etape, Andrei David a marcat golul victoriei cu AS Roma U18, în prelungiri.

Andrei David a avut parte şi de o surpriză după ce a făcut senzaţie cu Genoa. La Nazione scrie că Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a coborât pe teren şi l-a felicitat pe tânărul mijlocaş român. Andrei David este considerat o mare speranţă a Fiorentinei şi este de aşteptat să fie în curând la Primavera, echipa de tineret a toscanilor.

Momentul de cădere din cariera lui Andrei David

Tânărul jucător român a avut şi un moment delicat în scurta sa carieră. În urmă cu doi ani, Andrei David a lăsat fotbalul în plan secund, deoarece era foarte pasionat de reţelele de socializare. David avea nu mai puţin de 50.000 de fani pe TikTok, dar pasiunea i-a afectat evoluţiile din teren.

Virgil Colfescu susţine însă că Andrei David a reuşit să depăşească această etapă şi acum este interesat doar de fotbal: ”Acum este un capitol închis. Andrei a înţeles că trebuie să meargă înainte, pentru că are toate calităţile pentru a devenit un jucător important”. 

Afla mai multe despre: andrei david 

viewscnt
Articole similare