Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român de 18 ani face senzaţie în Italia: ”Este una dintre cele mai preţioase bijuterii ale lui Genoa. E captivant!”

Un român de 18 ani face senzaţie în Italia: ”Este una dintre cele mai preţioase bijuterii ale lui Genoa. E captivant!”

Stranieri

Comentarii

Claudiu Micovschi, un tânăr de 18 ani care joacă pentru Genoa Primavera, este lăudat într-un material apărut pe gazzamercato.it. Internaţionalul U19 este văzut drept ”noua perlă” a celor de la Genoa.

Micovschi este unul dintre cei mai în formă jucători români. Postul său de bază este cel de ”aripă stânga”, dar deseori joacă şi atacant pentru Genoa Primavera. Jucătorul de 18 ani este golgheterul echipei, cu 15 goluri în 26 de apariţii şi este văzut drept următoarea vedetă a celor de la Genoa.

Într-un material publicat de gazzamercato.it, Micovschi este comparat cu Pietro Pellegri, un tânăr de doar 17 ani care anul trecut a fost vândut de Genoa la AS Monaco pentru 21 de milioane de euro: ”Rapid, imprevizibil, captivant: Claudiu Micovschi este una dintre cele mai preţioase bijuterii din curtea lui Genoa”, scriu jurnaliştii italieni.

Micovschi s-a format la Luceafărul Oradea şi a fost transferat de Genoa în urmă cu trei ani, după ce fusese împrumutat jumătate de sezon la Verona. Italienii consideră că jucătorul român a progresat foarte mult în ultima perioadă: ”În ultimele două sezoane, performanţa jucătorului s-a îmbunătăţit exponenţial, făcându-l unul dintre principalele puncte de referinţă din curtea lui Genoa. Antrenorul Carlo Sabatini pariază puternic pe el şi l-a educat în aceşti doi ani să joace cu mai mult cinism în atac. Reuşeşte să combine calităţile tehnice excelente cu abilităţile fizice importante [...] Creşterea lui Micovschi este uimitoare”



Micovschi este jucător de bază la Genoa Primavera, echipă care se află pe locul 7 în clasament. În total, a avut în acest sezon 26 de apariţii, a marcat 15 goluri şi a reuşit 4 assist-uri. În ciuda formei pe care o traversează, Adrian Boingiu nu l-a folosit titular în niciunul dintre cele trei meciuri jucate de România U19 la Turneul de Elită.

Afla mai multe despre: claudiu micovschigenora primavera 

viewscnt
Articole similare