Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român în TOP 10 cele mai proaste transferuri din istoria lui Nottingham Forest: ”Găină fără cap”

Un român în TOP 10 cele mai proaste transferuri din istoria lui Nottingham Forest: ”Găină fără cap”galerie foto
Comentarii

Jurnaliştii de casă ai formaţiei Nottingham Forest - locul 13 în Premier League, după 8 runde - au întocmit un clasament al celor mai slabe transferuri realizate vreodată de către club.

Chiar dacă au ales 15 nume de fotbalişti care nu au confirmat niciodată la Forest, în TOP 10 şi-a câştigat loc un fotbalist de origine română, pe care iubitorii fotbalului românesc îl cunosc destul de bine.

”Mitică” Cardoso a dezamăgit la Forest

Este vorba despre Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, sau cum nu îi plăcea să i se spună în România - ”Mitică” Cardoso.

Atacantul născut în Suedia din părinţi români şi brazilieni, crescut mai apoi în Italia, la Empoli, se anunţa a fi unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din Peninsulă. Chiar a bifat meciuri pentru naţionalele U19, U20 şi U21 ale Italiei, însă pasul la seniori s-a dovedit mai greu decât preconiza cineva.

În sezonul 2016/2017, clubul de care aparţinea, Napoli, a decis să-l împrumute în Anglia, la Nottingham Forest, formaţie ce activa în Championship. A bifat 12 meciuri, a marcat un gol, însă englezii îşi amintesc de el pentru faptul că era un fotbalist dezamăgitor, care n-a demonstrat nimic.

A avut doar 12 apariţii pentru Foret, fiind adus sub formă de împrumut de la Napoli la începutul sezonului 2016/2017.

O găină fără cap, s-a chinuit cu greu să-şi găsească o ”casă”. A mai jucat la Alcorcon, Gimnastic, Livorno, dar şi la formaţiile româneşti Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad, precum şi la sud-coreenei de la Suwon sau israelienii de la Bnei Sakhnin”, au notat jurnaliştii de la ”nottinghampost.com”.

Cel mai bun sezon din cariera lui Cardoso l-a avut în Superligă, la Gaz Metan, când a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în 29 de partide de campionat, iar formaţia din Mediaş s-a luptat în play-off.

  • 12 meciuri a adunat şi pentru prima echipă a lui Napoli, fără vreun gol sau vreo pasă de gol.

Ajuns la 31 de ani, ”Mitică” Cardoso încă e jucător activ. Evoluează în prima ligă din Thailanda, la cea mai puternică formaţie din această ţară - Buriram. A bifat, deja, 5 meciuri pentru această formaţie, fără gol sau pasă de gol.

Afla mai multe despre: nicolao dumitrumitica cardosonottingham forest,  

viewscnt
Articole similare