Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român pleacă în expediţie în Himalaya pentru a le oferi o şansă la viaţă copiilor care suferă de boli incurabile!

Un român pleacă în expediţie în Himalaya pentru a le oferi o şansă la viaţă copiilor care suferă de boli incurabile!

Alte sporturi

Comentarii

Alexandru Tudose va urca în această primăvară pe vârful Lobuche East (6.119 m) din Munţii Himalaya, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei grele în care se află cei peste 100 de copii îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Alexandru Tudose este un om obişnuit, care are o afacere în construcţii de hale industriale, experienţă în vânzări, proiecte umanitare şi educaţionale. Este de asemenea business coach şi speaker motivaţional. În urmă cu doi ani, şi-a propus să îşi cunoască limitele, iar apoi să le extindă. S-a antrenat câteva luni şi a urcat pe vârful Uhuru, Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt vârf din Africa. În această primăvară, va participa la o  expediţie în Himalaya, cu gândul lacopiii cu boli incurabile. 
 
În perioada 19 martie – 6 aprilie 2019, va urca pe vârful Lobuche East (6.119 m) din Himalaya, unul din vârfurile folosite pentru aclimatizare de cei care vor să cucerească apoi Everestul. Alexandru Tudose ştie că orice om poate să-şi atingă visul cu mâna, dacă îşi doreşte acest lucru. 
Există totuşi copii bolnavi, cei îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate, pentru care sunt imposibile o mulţime de lucruri banale pentru restul lumii. De aceea, Alexandru Tudose îi cheamă în sprijinul acestor copii pe toţi cei care vor să îi ajute.
 
„M-a impresionat enorm ceea ce fac oamenii de la Fundaţia CID, dedicarea lor, dragostea cu care îi înconjoară pe copiii de care au grijă. Şi m-am hotărât că trebuie să fac şi eu ceva. Să atrag atenţia. Aşa s-a născut campania Himalaya Climb4Dreams. Vă rog să fiţi alături de noi”, spune Alexandru Tudose.
 
Expediţia în Himalaya va dura 19 zile. Echipa, alcătuită din opt români (Sorin Fiţu , liderul expediţiei, Angela Deiac, Remy Patulea, Traian Hasas, Razvan Caprita, Marius Cismaru, Toma Lazăr şi Alexandru Tudose) va ajunge în Kathmandu în plin festival al culorilor primăverii, Holi. A doua zi va urma aterizarea pe cel mai periculos aeroport din lume, aeroportul Tenzing-Hillary din Lukla, după care va începe o călătorie epică până în cea mai mare şi mai renumită tabără de bază din lume: Everest Base Camp. Apoi vor urca şi mai sus, atingând vârful Lobuche East (6.119 m) în ziua de 31 martie. Întoarcerea în ţară având loc în data de 6 aprilie. 
 
Oricine poate sprijini copiii cu boli incurabile de la Fundaţia CID prin donaţii în contul RO60 BRDE V391 9447 4260 - BRD sau trimiţând un SMS cu mesajul ZILE la 8844 (2 euro).

Afla mai multe despre: himalayaalexandru tudoseexpeditie 

viewscnt
Articole similare