Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român s-a implicat în salvarea a sute de judoka din Ucraina. A făcut adevărate "coridoare" umanitare. "A fost un program gândit împreună cu Federaţia Internaţională de Judo"

Un român s-a implicat în salvarea a sute de judoka din Ucraina. A făcut adevărate "coridoare" umanitare. "A fost un program gândit împreună cu Federaţia Internaţională de Judo"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Lui George Teşeleanu nu-i place să iasă în faţă. Doar că implicarea sa în lumea judo-ului şi mai ales în derularea unui program de salvare a judokanilor şi antrenorilor din Ucraina, care oricând puteau deveni victimele războiului de acolo, a atras atenţia şi mai ales aprecierea întregii lumi a judo-ului mondial.

Aşa se face că 320 de judokani din 18 zone ale Ucrainei însoţiţi de către antrenorii lor au ajuns în staţiunea Venus, unde Teşeleanu este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Judo Constanţa, dar şi preşedintele clubului de judo Pantheon, care deţine o bază de antrenament ultramodernă.

Acolo, sportivii ucrainieni au primit cazare, masă şi condiţii de pregătire la cel mai înalt standard. Teşeleanu, care s-a implicat total în derularea acestui program umanitar realizat în comun cu Federaţia Internaţională de Judo a primit oficial recunoaşterea internaţională pentru gestul său

George Teşeleanu a fost premiat de către Marius Vizer, preşedintele IJF, în cadrul Galei Judo-ului, organizată la Doha, cu prilejul Campionatului Mondial de Judo. 

Marius Vizer i-a oferit placheta de aur a Federaţiei Internaţionale.

" A fost un program gândit împreună cu Federaţia Internaţională de Judo. Am încercat şi cred eu că am şi reuşit să le oferim celor din Ucraina, condiţii bune de cazare şi pregătire", a explicat George Teşeleanu.

 

Afla mai multe despre: george teşeleanujudo 

viewscnt
Articole similare