Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un rugbist din naţionala Albionului se gândeşte la retragere, după ce a fost suspendat pentru un atac aplicat în zona intimă a adversarului

Un rugbist din naţionala Albionului se gândeşte la retragere, după ce a fost suspendat pentru un atac aplicat în zona intimă a adversarului

Rugby

Comentarii

Criză la Naţionala de Rugby a Angliei. Pilierul Joe Marler ia în considerare să se retragă cu efect imediat din viaţa sportivă din cauza suspendării de 10 săptămâni primite de la comisia de disciplină.

Joe Marler a primit o pedpeapsă de 10 săptămâni după ce l-a apucat de "bijuterii" pe Alun Wyn Jones, căpitanul Ţării Galilor în duelul direct dintre Anglia şi Ţara Galilor, din Turneul celor Şase Naţiuni. Personaj extrem de colorat in vestiarul Selecţionatei Trandafirului, Marler a fost nevoit să-şi dezactiveze conturile de socializare din cauza unui val de abuzuri verbale.

A subliniat, însă, că audierile au fost rudimentare si le-a catalogat doar o vânătoare de vrajitoare. Marler s-a mai retras odată de la naţionala in 2018, insă a fost convins de selecţionerul Edie Jones să revină pentru Cupa Mondială de anul trecut, unde a ajuns pănă în finală. Între timp a redevenit titular şi, deşi mai are contract cu Harlequins până in 2021, nu s-a reintors la club dupa încheierea Turneului celor 6 Naţiuni.

Joe Marler este legitimat la Harlequins din 2009, iar pentru naţionala Angliei a jucat 66 de partide.

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare