Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un şef de la Inter l-a sunat pe Radu, după ce a văzut ce a făcut la naţională. Povestea discursului cu Bosnia: ”L-am făcut cu o seară înainte”

Un şef de la Inter l-a sunat pe Radu, după ce a văzut ce a făcut la naţională. Povestea discursului cu Bosnia: ”L-am făcut cu o seară înainte”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Ionuţ Radu a povestit cum a ajuns să ţină discursul motivaţional înaintea meciului cu Bosnia U21, partidă pe care a câştigat-o cu 2-0, în preliminariile pentru Campionatul European 2019.

Portarul lui Genoa a devenit unul dintre liderii naţionalei de tineret. După ce a fost erou cu Portugalia U21, când a apărat un penalty în prelungiri, Radu a fost cel care şi-a motivat colegii înainte partida cu Bosnia. Portarul în vârstă de 21 de ani susţine că a lucrat cu o seară înainte la acel discurs:

”Discursul l-am făcut cu o seară înainte pentru că m-am gândit la toate prin tot ce am trecut eu, prin tot ce a trecut această echipă, multe critici, multe îndoieli că am putea avea rezultate. Nimeni nu a crezut în noi, până în momentul de faţă. Am vrut să spun toate aceste lucruri, să vadă şi colegii mei despre ce e vorba şi ce trebuie făcut să fim din nou pe plan european. Şi a avut efect”, a declarat Ionuţ Radu pentru ProSport.ro.

Tânărul internaţional român susţine că a fost sunat inclusiv de cei din conducerea lui Inter, fosta sa echipă, după ce a apărat penalty-ul cu Portugalia: ”Sigur, m-au felicitat toţi şi directorul de la Inter, şi de la fosta mea echipă, Avelino, şi de la Genoa m-au sunat toţi şi mă luau la mişto pentru că eu la echipa de club am mai apărat penalty-uri în amicale şi-mi spuneau “Para rigori” (n.red. – cel care apără penalty-uri)”, a mai spus Ionuţ Radu.

Afla mai multe despre: ionut andrei radugenoaromaniaportugaliabosnia 

viewscnt
Articole similare