Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un simplu zvon sau ultimul indiciu? Max Allegri către un fan al lui Juve: ”Următorul antrenor de la Juventus? Cel de la Manchester”

Un simplu zvon sau ultimul indiciu? Max Allegri către un fan al lui Juve: ”Următorul antrenor de la Juventus? Cel de la Manchester”

Juventus

Comentarii

Conform Sport Legnano, Massimiliano Allegri i-ar fi dezvăluit unui fan al torinezilor cine va fi următorul tehnician al campioanei Italiei.

Allegri se afla conform sursei citate într-un restaurant la a cărei inaugurare a participat. El a fost abordat de către un fan care l-a întrebat: ”Cine te va înlocui la Juve, Max?”

Răspunul lui Allegri ar fi fost următorul: ”Cine mă va înlocui? Păi, cel de la Manchester”. Cum e puţin probabil ca Allegri să fi făcut trimitere la Solskjaer, sursa citată leagă afirmaţia antrenorului italian de numirea lui Pep Guardiola la Juventus. Chiar dacă informaţia este reală, italienii nu exclud nici posibilitatea ca Max Allegri să fi încercat de fapt o glumiţă.

Numele lui Josep Guardiola este cel mai des vehiculat de presă pentru a prelua frâiele campioanei Italiei. Oficialii torinezi au negat însă categoric această informaţie şi la fel a procedat şi actualul tehnician de la Manchester City. 

Afla mai multe despre: max alegripep guardiola 

viewscnt
Articole similare