Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un singur fotbalist îi ameninţă supremaţia lui Messi! Cum mai poate pierde argentinianul Gheata de Aur

Un singur fotbalist îi ameninţă supremaţia lui Messi! Cum mai poate pierde argentinianul Gheata de Aurgalerie foto
Comentarii

Pe lângă titlul cucerit cu Barcelona şi locul 1 în clasamentul golgheterilor din La Liga, Leo Messi poate cuceri şi Gheata de Aur.

Fotbalistul de 31 de ani are 72 de puncte în clasamentul întocmit pe baza reuşitelor din campionatele Europei. Messi a marcat 36 de goluri în La Liga şi teoretic mai poate fi depăşit doar de Kylian Mbappe aflat pe poziţia a doua în top cu 32 de reuşite în actuala stagiune a campionatului francez. Vârful lui PSG trebuie să înscrie aşadar 4 goluri în deplasarea din ultima etapă cu Reims, pentru a obţine trofeul la egalitate cu starul Barcelonei.

Podiumul este închis de surprinzătorul golgheter din Serie A, Fabio Qualiarella, în timp ce marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, nu a prins nici măcar top 10. Portughezul mai are o şansă totuşi să ajungă acolo pentru că mai are la dispoziţie încă o rundă în care poate să îşi mai treacă în cont ceva reuşite. Dacă Mbappe nu va izbuti să impresioneze în etapa de final din Ligue I, Messi va câştiga cea de-a şasea Gheată de Aur din istorie. Argentinianul este recordmenul trofeelor. Are cinci cucerite de-a lungul timpului. 

Afla mai multe despre: messimbappegheata de aur 

viewscnt
Articole similare