Experiențe împreună.
You are here:

Un sportiv celebru a dezvăluit secretul succesului: "Mă autosatisfac de şapte ori pe zi"

Un sportiv celebru a dezvăluit secretul succesului: "Mă autosatisfac de şapte ori pe zi"galerie foto

Box

Comentarii

Sportivii au moduri ciudate în care se pregătesc pentru marile evenimente din cariera lor, iar Tyson Fury intră cu siguranţă în această categorie. Pugilistul s-a dat singur de gol când a vorbit despre marea luptă cu Deontay Wilder.

În vârstă de 31 de ani, Tyson Fury nu mai acceptă încă un rezultat de egalitate cu Deontay Wilder, aşa cum s-a întâmplat pe 1 decembrie 2018. Astfel, face orice pentru a îşi crea un avantaj, oricât de meci, pentru revanşa programată pe 22 februarie în Las Vegas. 

"Fac multe lucruri pe care nu le-am făcut înainte. Mănâc de şase, şapte ori pe zi, beau opt litri de apă. Sunt dispus să încerc orice îmi dă un mic avantaj. Mă masturbez de şapte ori pe zi, vreau să-mi păstrez nivelul testosteronului la cote maxime", a recunoscut celebrul pugilist într-un interviu recent acordat. 

Deontay Wilder vs. Tyson Fury 2 - meciul anului în box 

În ciuda declaraţiilor sale, Fury ia în serios meciul cu Wilder şi promite să îşi facă knockout adversarul. Britanicul prezice că îl va trimite pe Wilder la "somn" după două runde. Pentru Fury, meciul cu Wilder a fost singurul "pas greşit" din cariera sa profesionistă. Are 29 de victorii şi un singur egal, cel de pe 1 decembrie 2018. 

De la primul meci cu Wilder, Fury l-a învins pe Tom Schwarz în două runde şi pe Otto Wallin prin decizie unanimă. De asemenea, el a lăsat pentru o perioadă boxul pentru wrestling. Fury a apărut în WWE şi s-a bătut cu gigantul Braun Strowman. 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta