Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un stadion de la EURO poate fi înlocuit din cauza pandemiei! Cu ce arenă poate fi înlocuit

Un stadion de la EURO poate fi înlocuit din cauza pandemiei! Cu ce arenă poate fi înlocuit

EURO 2020

Comentarii

Stadionul olimpic din Sevilla ar putea să găzduiască meciurile de la Euro-2020 programate în Spania, în locul arenei San Mames din Bilbao, susţine presa spaniolă.

EURO 2020: Sevilla ar putea înlocui Bilbao ca oraş-gazdă

Federaţia din Spania consideră de nerealizat obiectivul de 13.000 de spectatori( 25 la sută din capacitate) pe stadionul San Mames, din cauza restricţiilor impuse de autorităţile regionale în contextul pandemiei de coronavirus.

În acest moment, pe arena din Bilbao sunt programate meciurile naţionalei Spaniei cu Suedia (14 iunie), Polonia (19 iunie) şi Slovacia (23 iunie), din grupele Campionatului European, precum şi o optime de finală, la 27 iunie.

UEFA ar urma să anunţe luni schimbarea, iar astfel Sevilla să se alăture oraşelor Bucureşti, Amsterdam, Baku, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg ca gazdă a Euro-2020.

Fanii, reprimiţi pe Arena Naţională

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că primele meciuri din România cu spectatori în tribune vor fi cele găzduite de Arena Naţională, din cadrul Campionatului European de fotbal. Partidele vor avea loc în iunie 2021.

Naţionala României de fotbal a ratat şansa de a juca în faţa fanilor tricolorilor, după înfrângerea din barajul cu Islanda. Astfel, Macedonia de Nord, Ucraina şi Austria vor veni la Bucureşti. Primul meci de la EURO, pe cel mai mare stadion al României, va avea loc pe 13 iunie, Austria - Macedonia de Nord. Urmează duelul de pe 17 iunie, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, iar pe 21 iunie se va disputa Ucraina - Austria. 

Arena Naţională va găzdui şi o optime de finală. 

 

Afla mai multe despre: stadion sevillaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare