Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la Barcelona, aproape de un transfer în Seria A. Ultraşii au venit la el acasă şi i-au cerut socoteală

Un star de la Barcelona, aproape de un transfer în Seria A. Ultraşii au venit la el acasă şi i-au cerut socoteală

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a ratat obiectivul de pe plan extern odată cu eliminarea din semifinalele UEFA Champions League, iar la vară mai mulţi jucători consideraţi importanţi până acum vor putea pleca de pe Camp Nou. Unul dintre ei este şi Ivan Rakitic, care este dorit intens în Serie A.

50 de milioane de euro a pregătit Inter Milano pentru Ivan Rakitic, vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei anul trecut, la turneul final din Rusia, potrivit publicaţiei Goal. 

Inter Milano îl urmăreşte de ceva timp pe croat şi caută să finalizeze transferul cât mai repede, pentru că vrea să îşi pregătească echipa pentru sezonul viitor, atunci când clubul nerazzurro vrea să se bată la campionat cu Juventus. În vara anului trecut, Inter l-a vrut pe compatriotul lui Rakitic, Luka Modric, dar în cele din urmă jucătorul a rămas la Real Madrid. 

A FOST CĂUTAT DE ULRAŞI ACASĂ 

După eliminarea contra lui Liverpool, jucătorii Barcelonei au avut câteva zile libere, din moment ce titlul în La Liga este deja asigurat. Rakitic a profitat de aceste zile pentru a merge la Sevilla şi a petrece timpul alături de familie, dar a fost deranjat de o grupare ultra a formaţiei blaugrana. Boixos Nois, o grupare despre care se crede că ar susţine ideologi fasciste, s-a dus acasă la croat, dar acesta a stat de vorbă cu ei şi le-a explicat că a plecat din Barcelona pentru a îşi vedea familia şi nu a vrut să jignească clubul sau fanii în niciun fel. 

Barcelona - Getafe se joacă de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: barcelonarakitictransfer 

viewscnt
Articole similare