Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la PSG abia aşteaptă să joace cu Sergio Ramos în echipă! ”Sunt nerăbdător să fiu alături de el în teren!” Dezvăluiri despre transferul lui Donnarumma

Un star de la PSG abia aşteaptă să joace cu Sergio Ramos în echipă! ”Sunt nerăbdător să fiu alături de el în teren!” Dezvăluiri despre transferul lui Donnarumma

PSG

Comentarii

Marco Verratti a fost prezent la conferinţa de presă a Italiei, echipa care va juca în finala Campionatului European, contra Angliei.

Mijlocaşul lui PSG a fost întrebat despre ultimul transfer al francezilor, Sergio Ramos. Italianul este fericit după ultima mutare făcută de echipa din capitala Franţei şi speră ca fostul căpitan al lui Real Madrid să pună umărul la câştigarea Ligii Campionilor. 

”Sunt încântat şi abia aştept să lucrez alături de el!” 

”Sergio a demonstrat foarte mulţi ani că este un campion. A câştigat tot ce se putea câştiga în cariera sa. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult. Sunt foarte fericit că a ales PSG. Asta arată că acest club lucrează din greu să atragă asemenea campioni. Sunt încântat şi abia aştept să lucrez alături de el pentru a ne atinge scopurile”, a declarat Marco Verratti, la conferinţa de presă, citat de RMC Sport.

Verratti a vorbit şi despre colegul său de la naţionala Gianluigi Donnarumma, care încă este prezent cu Italia la EURO. Portarul italienilor nu a fost încă prezentat oficial la PSG, dar a efectuat deja vizita medicală, iar semnarea contractului se va produce în perioada următoare. 

”Merită să fie la un club mare!”

”Donnarumma este un portar excepţional. Merită să fie la un club mare. Merită să câştige Liga Campionilor, care este obiectivul nostru. Sunt fericit pentru el şi pentru echipă. Ne poate ajuta foarte mult”, a mai spus Verratti.

Afla mai multe despre: ramos-psg-verratti 

viewscnt
Articole similare