Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de NFL, acuzat că a dat o petrecere pentru adulţi în plină carantină. VIDEO

Un star de NFL, acuzat că a dat o petrecere pentru adulţi în plină carantină. VIDEOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Roquan Smith, star în NFL, unde joacă la Chicago Bears, i-a revoltat pe americani după ce reţelele de socializare au apărut imagini de la o petrecere pe care a dat-o în plină pandemie, pe o barcă, în apropiere de Florida. La petrecere a participat şi o vedetă din filmelele pentru adulţi.

SUA au fost zguduite de pandemia de coronavirus. Până acum a fost înregistrate 1,58 milioane de cazuri de îmbolnăvire, aproape o treime din numărul total de bolnavi la nivel mondial. În plus, peste 93.000 de oameni au murit din cauza virusului COVID-19.
În ciuda acestor cifre, Roquan Smith a sfidat carantina, a închiriat un yacht şi a dat o petrecere interzisă minorilor, aproape de Florida. La petrecere au fost invitate mai multe modele, dar şi o starletă din filmele pentru adulţi, Abella Danger. 
Şi probabil că totul ar fi rămas departe de ochii publicului dacă Roquan Smith nu urca chiar el pe net câteva imagini de la petrecere. Pe bună dreptate, americanii sunt revoltaţi de indiferenţa fotbalistului în vârstă de 23 de ani.  

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: roquan smith 

viewscnt
Articole similare