Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star din Serie A şi-a dezvăluit dorinţa: ”Visez să joc la Real Madrid de când eram copil”

Un star din Serie A şi-a dezvăluit dorinţa: ”Visez să joc la Real Madrid de când eram copil”

Real Madrid

Comentarii

Sergej Milinkovic-Savic a mărturisit într-un interviu că îşi doreşte să joace pentru Real Madrid, club care l-a dorit în trecut.

Pe lângă Kylian Mbappe sau Erling Haaland, jucători pe care Florentino Perez i-a pus în capul listei de achiziţii pentru stagiunea viitoare, Real Madrid l-ar putea achiziţiona şi pe Sergej Milinkovic-Savic.

”Visez să joc la Real Madrid de când eram mic”

Internaţionalul sârb şi-a confirmat dorinţa de a juca la Real Madrid, într-un interviu acordat celor de la Il Messaggero:

”Am vista să joc pentru Real Madrid de când eram mic. Este cel mai important obiectiv al carierei mele şi voi face totul pentru a-l îndeplini” a mărturisit internaţionalul sârb, pentru sursa citată.

În vârstă de 26 de ani şi cotat la 70 de milioane de euro, Milinkovic-Savic a crescut la Vojvodina şi s-a transferat la Genk pentru 1 milion de euro.

Lazio l-a achiziţionat în 2015 pentru 18 milioane de euro şi ar solicita acum pentru serviciile sale, aproximativ 75 de milioane de euro.

Sergej Milinkovic-Savic are 25 de selecţii în prima reprezentativă şi patru goluri marcate. Pentru Lazio, el a marcat 49 de goluri în 256 de meciuri şi a oferit 40 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: sergej milinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare