Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un străin proaspăt ajuns în fotbalul românesc: "Când am ajuns în România, voiam să mor!" Coronavirus, ca ameninţare: "Asta fac în fiecare dimineaţă!"

Un străin proaspăt ajuns în fotbalul românesc: "Când am ajuns în România, voiam să mor!" Coronavirus, ca ameninţare: "Asta fac în fiecare dimineaţă!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Manuel de Iriondo (Poli Iaşi) a vorbit în ţara sa natală (Argentina) despre adaptarea la fotbalul românesc şi la ţara noastră. Totodată, sud-americanul a discutat despre coronavirus şi felul în care îi afectează acomodarea.

Manuel De Iriondo (27 de ani) a fost adus recent de Poli Iaşi din Argentina. Mijlocaşul a oferit un interviu presei din ţara sa natală şi a vorbit despre experienţa din România, dar şi despre teama de coronavirus.

"Iaşiul este un oraş superb, dar eu stau închis în casă!!" îsi incepe De Iriondo interviul acordat publicaţiei El Litoral.

"Când am ajuns îmi venea să mor, pentru că veneam de la 40 de grade plus la doar 4 grade" mărturiseşte argentinianul despre primul său impact cu România.

"Fotbalul este total diferit. Mai puţin dinamic, mai mult tactic. Am privit mult fotbal din România pentru a înţelege ce se joacă aici. Oricine poate câştiga împotriva oricui. Sunt echipe bune, iar între timp m-am obişnuit cu frigul. Limba? Este derivată din latină, ştiu deja câteva cuvinte. Dar colegii mei vorbesc limba engleză, iar asta face totul mult mai uşor" a explicat Iriondo, pentru publicaţia citată.

Abia ajuns în Europa, De Iriondo s-a lovit puternic de impactul cu pandemia de coronavirus, care afectează destul de mult şi România. Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate şi externate (47 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 la Craiova, 2 la Constanţa şi 1 la Iaşi). "Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi cumpăr o chitară. Se poate ieşi pe străzi, dar ne-au sfătuit să nu o facem. Folosim măşti, mănuşi, dezifectanţi. Imi petrec dimineţile pe balcon, cântând şi obosinud-mi vecinii" a mai explicat Iriondo, pentru El Litoral.

Afla mai multe despre: manuel de iriondopoli iaşi 

viewscnt
Articole similare