Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super antrenor se auto-propune la Real Madrid. A fost dorit de ”Los Merengues” în ultimii ani: ”E un club interesant pentru oricine”

 Un super antrenor se auto-propune la Real Madrid. A fost dorit de ”Los Merengues” în ultimii ani: ”E un club interesant pentru oricine”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a tatonat pista Joachim Low vreme de mai mult timp. Germanul este unul dintre anternorii pe care preşedintele clubului blanco, Florentino Perez îi apreciază foarte tare. Interesul Madridului nu s-a concretizat niciodată, dar şansele par să crească după ultimul anunţ al lui Low.

”Da, încă mă interesează o echipă de club, şi aproape sigur nu voi antrena o echipă din Germania. Ma interesează, dar voi antrena peste hotare” a anunţat actualul selecţioner al Germaniei pentru ZDF. ”Am fost antrenor de club şi nu mă gândesc la retragere” confirmă Low, care recunoaşte în interviul pentru ZDF că Real Madrid este o variantă foarte interesantă: ”Este clar că timpul meu la naţionala Germaniei a trecut. Aşadar vine o vreme când trebuie să te gândeşti la ce ai de făcut în continuare, şi eu sunt interesat să antrenez o echipă de club. Real Madrid este un club interesant pentru orice antrenor" a declarat Joachim Low.

Low este omul care a făcut Germania campioană Mondială. Înainte să ajungă selecţioner al ţării sale, germanul a pregătit la nivel de club echipe ca VfB Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanasport, Wacker Innsbruck şi Austria Viena. Ar putea fi al doilea selecţioner pe care îl aduce Real Madrid în ultimul an, după Julen Lopetegui.

Real Madrid l-a confirmat pe Santiago Solari în funcţie pentru următoarele două sezoane, dar presa spaniolă scrie că în lipsa unui trofeu important în acest an, argentinianul nu va rămâne pe Santiago Bernabeu. 

Afla mai multe despre: joachim lowflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare