Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super antrenor simte că nu a fost dorit în Bănie: "Probabil că nu este timpul meu" Ce spune despre un duel între cele două formaţii din Craiova

Un super antrenor simte că nu a fost dorit în Bănie: "Probabil că nu este timpul meu"  Ce spune despre un duel între cele două formaţii din Craiova
Comentarii

Eugen Neagoe a vorbit cu Telekom Sport despre oportunitatea de a antrena Universitatea Craiova, dar şi despre posibilitatea ca cele două formaţii din Bănie să joace în Liga 1, între ele.

Acum, în vârstă de 52 de ani, Eugen Neagoe a jucat ca fotbalist la Universitatea Craiova între 1986 şi 1993, dar şi între 1999 şi 2000. A crescut ca junior în Bănie în anii '80 şi a antrenat FC U Craiova în 2005 şi 2009.

Numele său este indisolubil legat de fotbalul din Oltenia. Fost atacant, Neagoe a marcat 43 de goluri pentru Universitatea şi alte 40 pentru Extensiv Craiova.

Ca antrenor a pregătit de asemenea formaţii din zonă, cu excepţia FC U Craiova, numele său figurând pe banca tehnică a echipelor Pandurii Târgu Jiu sau FC Drobeta Turnu Severin.

"Aş uni cele două echipe din Craiova, dacă ar fi după mine"


Tehnicianul crede că FC U Craiova 1948, formatia lui Adrian Mititelu, şi Universitatea Craiova, formaţia lui Mihai Rotaru, se vor întâlni la un moment dat în prima ligă: "Eu mi-aş fi dorit ca suporterii Universităţii Craiova să aibă o singură echipă. Dacă ar fi după mine, aş uni cele două echipe, aş încerca să aduc oamenii care patronează cele două echipe la un numitor comun şi Craiova să aibă o echipă foarte, foarte bună. Dar probabil aşa se va întâmpla. Nu ştiu dacă peste un an sau doi, dar probabil că Craiova va avea două echipe în prima ligă, cu acelaşi nume, şi vor fi orgolii foarte mari" a mărturisit Neagoe, pentru Telekom Sport.

Eugen Neagoe spune că nu s-a simţit dorit până acum la Universitatea Craiova şi că toate informaţiile din ultima vreme au fost doar simple zvonuri de presă: "Probabil nu este timpul meu, nu am fost dorit la Craiova. Cel puţin, de când s-a tot vehiculat numele meu, de când este înfiinţată această echipă, din 2013, niciodată nu am avut nicio ofertă de la Craiova. Au fost speculaţii din partea voastră"  a mai declarat tehnicianul român.

Eugen Neagoe a antrenat-o ultima dată pe FC Hermannstadt în Liga 1. În ultimii patru ani a avut rezultate bune la Politehnica Iaşi şi mai ales la Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare